Vintage syntetiskt läder ryggsäck handväska for dam

708,00 kr

Den här vintage-ryggsäcken i läderimitation i form av en handväska kommer att ge en touch av originalitet och praktiska egenskaper till alla dina kläder! Med sina många fickor kan du ha med dig alla dina tillhörigheter under dina promenader på stan eller på stranden. Den finns i svart, blått, grått, lila och rött, så du har ett stort urval!

Med sin tidlösa design och slitstarka konstruktion är den här vintageväska-ryggsäcken den perfekta följeslagaren för dina dagliga äventyr.

Fri frakt från 449kr
  • Returnera dina varor enkelt inom 30 dagar
  • behöver du hjälp? Kontakta oss
  • Kundservice 5/7 dagar
100 % säker betalning

Sizes chart

  • >35x28x17cm

Praktisk stängning

Den här ryggsäcken med sin enkla och bekväma toppöppning kommer att vara mycket praktisk! Du kommer inte att trassla in dig i en mängd dragkedjor, utan du behöver bara vrida på den lilla ratten för att komma åt alla dina saker.
Den här vintageväska-ryggsäcken är den perfekta mixen av stil och funktionalitet. Tillverkad av äkta läder erbjuder den exceptionell hållbarhet som inte kommer att gå ur tiden.

Mjuk och motståndskraftig konsistens

Den här vintage syntetiskt läder ryggsäck väska for dam som alla modeälskare måste ha. Den är tillverkad av äkta läder och har en mjuk och slitstark struktur som ger den en tidlös och elegant touch.
Designen är unik och sofistikerad med retrodetaljer och metalldragkedjor. Den har vadderade axelremmar för komfort och ett rymligt huvudfack där du kan ta med dig allt du behöver.

Frågor & Svar

Våra leveranstider:

När vi har validerat din beställning, så bearbetar vi den inom 24 timmar, packar den inom 7 dagar och levererar den inom 5 dagar. Våra paket brukar komma fram inom 8 arbetsdagar, men den maximala leveranstiden är 15 arbetsdagar till vilken del av världen som helst.

Du kommer att få e-postmeddelanden för att kunna hålla koll på var ditt paket är och följa det med lugn och ro.

Hela tillverkningscykeln för våra väskor övervakas ständigt av yrkesmännen i vår verkstad för att garantera högsta möjliga kvalitet.

Vi utför kvalitetskontroller mycket ofta för att garantera dig den bästa upplevelsen.

Det är mycket enkelt. Du har 14 arbetsdagar på dig att begära ett utbyte genom att kontakta oss på contact@ryggsackar.com.
Glöm inte att ange ditt ordernummer, ditt fullständiga namn och ett foto av den produkt du vill byta ut.
Vi återkommer till dig inom 24 timmar.

Vi har bara några timmar på oss att göra adressändringar. Om det finns ett fel i din leveransadress ska du kontakta oss via e-post och meddela oss den korrekta leveransadressen så snart som möjligt. En felaktig leveransadress kan leda till att leveransen görs till en annan plats än den önskade leveransadressen eller förhindra att leveransen görs. Vi kan inte hållas ansvariga i sådana fall.

Fri frakt

Fri frakt från 690kr

säker betalning

PayPal / MasterCard / Visa

enkel retur

Returnera dina varor enkelt inom 14 dagar

Behöver du hjälp?

Svaren hittar du här.

Informations complémentaires

Kapacitet

< 20 liter

Material

Syntetiskt läder, Polyuretan