Snygg vintage ryggsäck för dam

778,80 kr

En vacker vintage ryggsäck med väska, som de gamla skolväskorna eller affärsmännens portfölj. Väskan kan bäras på ryggen, i handen eller på axeln med den avtagbara och justerbara remmen.

Den här vintage ryggsäcken är den perfekta följeslagaren för studenter, yrkesverksamma och resenärer. Dess robusta, högkvalitativa läderkonstruktion ger hållbarhet och ett klassiskt utseende. De vadderade axelremmarna är utformade för optimal komfort, medan det övre bärhandtaget och sidobanden möjliggör enkel bärbarhet.

Huvudfacket är rymligt och erbjuder tillräckligt med utrymme för att bära böcker, dokument och andra förnödenheter.

Fri frakt från 449kr
  • Returnera dina varor enkelt inom 30 dagar
  • behöver du hjälp? Kontakta oss
  • Kundservice 5/7 dagar
100 % säker betalning

Sizes chart

  • 32x26x8cm

Den vintage ryggsäcken

Preppy skolpojkstil? Den här snygg vintage ryggsäck för dam är perfekt för alla situationer och passar till alla dina kläder. Den här vackra ryggsäcken har två axelremmar så att du kan alternera hur du bär den.
Den här vintage-ryggsäcken är ett måste som modeaccessoar för studenter och yrkesverksamma. Den här ryggsäcken är tillverkad av högkvalitativa material och erbjuder exceptionell hållbarhet och styrka.

Ett snyggt och praktiskt tillbehör

Den här snygg vintage ryggsäck för dam är en snygg och praktisk accessoar för studenter, resenärer och arbetare.

Det invändiga tygfodret är mjukt och andningsbart och ger komfort hela dagen. Ryggsäcken har ett rymligt huvudfack med dragkedja som rymmer böcker, bärbara datorer och andra viktiga saker.

Frågor & Svar

Våra leveranstider:

När vi har validerat din beställning, så bearbetar vi den inom 24 timmar, packar den inom 7 dagar och levererar den inom 5 dagar. Våra paket brukar komma fram inom 8 arbetsdagar, men den maximala leveranstiden är 15 arbetsdagar till vilken del av världen som helst.

Du kommer att få e-postmeddelanden för att kunna hålla koll på var ditt paket är och följa det med lugn och ro.

Hela tillverkningscykeln för våra väskor övervakas ständigt av yrkesmännen i vår verkstad för att garantera högsta möjliga kvalitet.

Vi utför kvalitetskontroller mycket ofta för att garantera dig den bästa upplevelsen.

Det är mycket enkelt. Du har 14 arbetsdagar på dig att begära ett utbyte genom att kontakta oss på contact@ryggsackar.com.
Glöm inte att ange ditt ordernummer, ditt fullständiga namn och ett foto av den produkt du vill byta ut.
Vi återkommer till dig inom 24 timmar.

Vi har bara några timmar på oss att göra adressändringar. Om det finns ett fel i din leveransadress ska du kontakta oss via e-post och meddela oss den korrekta leveransadressen så snart som möjligt. En felaktig leveransadress kan leda till att leveransen görs till en annan plats än den önskade leveransadressen eller förhindra att leveransen görs. Vi kan inte hållas ansvariga i sådana fall.

Fri frakt

Fri frakt från 690kr

säker betalning

PayPal / MasterCard / Visa

enkel retur

Returnera dina varor enkelt inom 14 dagar

Behöver du hjälp?

Svaren hittar du här.

Informations complémentaires

Material

Polyuretan

Kapacitet

20-35 liter