Vintage stil ryggsäck för dam

828,00 kr

En ryggsäck i vintagestil som du kan bära på ryggen eller över axeln. Ett rymligt huvudfack med en liten ficka med dragkedja på insidan och en framficka för att du ska kunna ta med dig allt du behöver, överallt, med stil!

Ryggsäcken i vintagestil for dam är en kvalitetsprodukt som ger en touch av elegans och sofistikering till din look. Dess unika design och tidlösa utseende gör den till en oumbärlig accessoar för varje dag.

Den här ryggsäcken är tillverkad av starka och hållbara material, vilket gör den mycket motståndskraftig mot stötar och väder. Yttertyget är tillverkat av bomull och polyester för extra skydd mot fukt och smuts.

Fri frakt från 449kr
  • Returnera dina varor enkelt inom 30 dagar
  • behöver du hjälp? Kontakta oss
  • Kundservice 5/7 dagar
100 % säker betalning

Sizes chart

  • >30x28x10cm

Vintagestilen

En ryggsäck som ger din stil en retrokänsla. En väska som kan bäras på olika sätt. Väskans insida stängs med en dragkedja och luckan stängs på framfickan med magnetknappar.
Den här ryggsäcken i vintagestil är den perfekta följeslagaren för alla studenter och yrkesverksamma som vill ha en chic och elegant look. Den är tillverkad av högkvalitativt läder och erbjuder exceptionell styrka och hållbarhet. Den tidlösa designen har en justerbar vadderad rem för bekväm bärning och extra fickor för att förvara dina tillhörigheter.

Unik och elegant

Den här ryggsäcken i vintagestil for dam är den perfekta följeslagaren för alla studenter som vill ha en c-look.

Den här ryggsäcken är tillverkad av slitstarka material och erbjuder riklig förvaringskapacitet och optimalt skydd mot väder och vind.

Den klassiska designen med retroaccenter ger den här ryggsäcken ett sofistikerat och elegant utseende. De vadderade axelremmarna är utformade för att ge maximal komfort och stöd, även när du bär tunga laster.

Frågor & Svar

Våra leveranstider:

När vi har validerat din beställning, så bearbetar vi den inom 24 timmar, packar den inom 7 dagar och levererar den inom 5 dagar. Våra paket brukar komma fram inom 8 arbetsdagar, men den maximala leveranstiden är 15 arbetsdagar till vilken del av världen som helst.

Du kommer att få e-postmeddelanden för att kunna hålla koll på var ditt paket är och följa det med lugn och ro.

Hela tillverkningscykeln för våra väskor övervakas ständigt av yrkesmännen i vår verkstad för att garantera högsta möjliga kvalitet.

Vi utför kvalitetskontroller mycket ofta för att garantera dig den bästa upplevelsen.

Det är mycket enkelt. Du har 14 arbetsdagar på dig att begära ett utbyte genom att kontakta oss på contact@ryggsackar.com.
Glöm inte att ange ditt ordernummer, ditt fullständiga namn och ett foto av den produkt du vill byta ut.
Vi återkommer till dig inom 24 timmar.

Vi har bara några timmar på oss att göra adressändringar. Om det finns ett fel i din leveransadress ska du kontakta oss via e-post och meddela oss den korrekta leveransadressen så snart som möjligt. En felaktig leveransadress kan leda till att leveransen görs till en annan plats än den önskade leveransadressen eller förhindra att leveransen görs. Vi kan inte hållas ansvariga i sådana fall.

Fri frakt

Fri frakt från 690kr

säker betalning

PayPal / MasterCard / Visa

enkel retur

Returnera dina varor enkelt inom 14 dagar

Behöver du hjälp?

Svaren hittar du här.

Informations complémentaires

Material

Polyester

Kapacitet

20-35 liter