Liten ryggsäck dam i corduroy

588,00 kr

Behöver du en ryggsäck för vintern? Fall för den här vackra ryggsäcken i corduroy för dam. En väska i klassisk stil som du kommer att älska att bära till jobbet, skolan eller på en promenad. Dess varma utseende gör den perfekt för de kalla årstiderna. Den här ryggsäcken kommer att tillfredsställa dig med sin komfort, styrka och hållbarhet.

Ryggsäcken har en framficka med dragkedja för att förvara dina små väsentligheter, samt ett rymligt och välorganiserat huvudfack. Den har också justerbara axelremmar för optimal komfort. Du kommer att älska den oklanderliga finishen och de olika färgerna som passar till alla stilar. Den här ryggsäcken är det perfekta tillbehöret för att komplettera din look och följa med dig på alla dina äventyr.

Fri frakt från 449kr
  • Returnera dina varor enkelt inom 30 dagar
  • behöver du hjälp? Kontakta oss
  • Kundservice 5/7 dagar
100 % säker betalning

Sizes chart

  • 32 x 25 x 12 cm

En ryggsäck för din dator

Den här ryggsäcken i korduroy för dam har ett rymligt huvudfack. Du kan lägga alla saker du behöver i den, inklusive din bärbara dator. Väskan har också en stor ficka på baksidan för att du ska kunna ta med dig fler saker.
Den här liten ryggsäck dam i corduroy är den perfekta följeslagaren för stadsäventyr. Den här ryggsäcken är tillverkad av högkvalitativa material och är byggd för att hålla och följa med dig i många år framöver.

Högkvalitativa material

Den här liten ryggsäcken i corduroy är en unik och mycket elegant plagg. Den är tillverkad av högkvalitativa material och ger en oöverträffad känsla av lyx och komfort.

Dess tidlösa svarta färg passar perfekt till alla klädstilar och kan bäras vid en mängd olika tillfällen.

Ryggsäckens eleganta design innehåller subtila detaljer som ger den en chic och modern look. Huvudfickan med dragkedja är rymlig och erbjuder tillräckligt med utrymme för att förvara dina dagliga nödvändigheter.

Dessutom har ryggsäcken två praktiska sidofickor för förvaring av småsaker som din telefon eller plånbok.

Frågor & Svar

Våra leveranstider:

När vi har validerat din beställning, så bearbetar vi den inom 24 timmar, packar den inom 7 dagar och levererar den inom 5 dagar. Våra paket brukar komma fram inom 8 arbetsdagar, men den maximala leveranstiden är 15 arbetsdagar till vilken del av världen som helst.

Du kommer att få e-postmeddelanden för att kunna hålla koll på var ditt paket är och följa det med lugn och ro.

Hela tillverkningscykeln för våra väskor övervakas ständigt av yrkesmännen i vår verkstad för att garantera högsta möjliga kvalitet.

Vi utför kvalitetskontroller mycket ofta för att garantera dig den bästa upplevelsen.

Det är mycket enkelt. Du har 14 arbetsdagar på dig att begära ett utbyte genom att kontakta oss på contact@ryggsackar.com.
Glöm inte att ange ditt ordernummer, ditt fullständiga namn och ett foto av den produkt du vill byta ut.
Vi återkommer till dig inom 24 timmar.

Vi har bara några timmar på oss att göra adressändringar. Om det finns ett fel i din leveransadress ska du kontakta oss via e-post och meddela oss den korrekta leveransadressen så snart som möjligt. En felaktig leveransadress kan leda till att leveransen görs till en annan plats än den önskade leveransadressen eller förhindra att leveransen görs. Vi kan inte hållas ansvariga i sådana fall.

Fri frakt

Fri frakt från 690kr

säker betalning

PayPal / MasterCard / Visa

enkel retur

Returnera dina varor enkelt inom 14 dagar

Behöver du hjälp?

Svaren hittar du här.

Informations complémentaires

Material

Polyester, Sammet

Kapacitet

< 20 liter