Fårskinns ryggsäck i konstläder för dam

828,00 kr

Låt dig förföras av den här ryggsäcken för kvinnor med sin klassiska, sobra och eleganta design. Den passar till alla klädstilar. Den här ryggsäcken i fårskinnsimitation är mjuk, smidig och lätt och garanterar dig ett praktiskt och bekvämt användande. Tveka inte att bära den för dina dagliga ärenden eller för att gå till kontoret.

Du kan bära den hela dagen utan att oroa dig för att bli trött. Den här ryggsäcken finns i en mängd olika färger och mönster och är den perfekta accessoaren för att komplettera din look.

Fri frakt från 449kr
  • Returnera dina varor enkelt inom 30 dagar
  • behöver du hjälp? Kontakta oss
  • Kundservice 5/7 dagar
100 % säker betalning

Sizes chart

  • >32x28x12cm

Ett välstrukturerat interiörfack

Du kommer inte att ha några problem med att förvara dina tillhörigheter i den här kvinnliga ryggsäcken i läderimitation. Förutom den stora kapaciteten har den också ett välstrukturerat innerfack. Plånbok, surfplatta, böcker… det finns plats för allt. Dessutom har den här ryggsäcken fortfarande externa fickor för att förvara smartphone och andra tillbehör.
Den här damryggsäcken i fårskinnsimitation är en snygg och praktisk accessoar. Dess klassiska och tidlösa form kommer att passa perfekt till din vardagslook. Den här ryggsäcken är tillverkad av robusta material och har en robust dragkedja för att hålla dina tillhörigheter säkra.

Tuff och hållbar

Den här ryggsäcken i fårskinn för kvinnor är den perfekta följeslagaren för alla dina resor. Dess eleganta och tidlösa design är perfekt för att komplettera din look.

Materialet av falskt fårskinn är mycket starkt och hållbart, vilket gör det till en exceptionell kvalitetsprodukt. Den robusta dragkedjan och de justerbara axelbanden garanterar optimal säkerhet.

Huvudfacket är rymligt och rymmer alla dina nödvändigheter. Den har också flera inner- och ytterfickor för att organisera dina småsaker.

Du kan enkelt förvara din telefon, plånbok och andra personliga föremål.

Frågor & Svar

Våra leveranstider:

När vi har validerat din beställning, så bearbetar vi den inom 24 timmar, packar den inom 7 dagar och levererar den inom 5 dagar. Våra paket brukar komma fram inom 8 arbetsdagar, men den maximala leveranstiden är 15 arbetsdagar till vilken del av världen som helst.

Du kommer att få e-postmeddelanden för att kunna hålla koll på var ditt paket är och följa det med lugn och ro.

Hela tillverkningscykeln för våra väskor övervakas ständigt av yrkesmännen i vår verkstad för att garantera högsta möjliga kvalitet.

Vi utför kvalitetskontroller mycket ofta för att garantera dig den bästa upplevelsen.

Det är mycket enkelt. Du har 14 arbetsdagar på dig att begära ett utbyte genom att kontakta oss på contact@ryggsackar.com.
Glöm inte att ange ditt ordernummer, ditt fullständiga namn och ett foto av den produkt du vill byta ut.
Vi återkommer till dig inom 24 timmar.

Vi har bara några timmar på oss att göra adressändringar. Om det finns ett fel i din leveransadress ska du kontakta oss via e-post och meddela oss den korrekta leveransadressen så snart som möjligt. En felaktig leveransadress kan leda till att leveransen görs till en annan plats än den önskade leveransadressen eller förhindra att leveransen görs. Vi kan inte hållas ansvariga i sådana fall.

Fri frakt

Fri frakt från 690kr

säker betalning

PayPal / MasterCard / Visa

enkel retur

Returnera dina varor enkelt inom 14 dagar

Behöver du hjälp?

Svaren hittar du här.

Informations complémentaires

Material

Syntetiskt läder, Polyester

Kapacitet

< 20 liter