Retro rese ryggsäck för dam

948,00 kr

Res alltid med stil och elegans med vår helt nya, ultrakomfortabla, multifunktionella retro-ryggsäck. Dina viktigaste saker kommer alltid att finnas på din rygg och inom räckhåll.

Oavsett om du ska ut på en vandring eller letar efter en chic ryggsäck för dina resor är Retro Travel Backpack det perfekta valet.

Fri frakt från 449kr
  • Returnera dina varor enkelt inom 30 dagar
  • behöver du hjälp? Kontakta oss
  • Kundservice 5/7 dagar
100 % säker betalning

Sizes chart

  • >47x18x35cm

En bekväm och snygg väska!

Vem säger att vintage inte rimmar på komfort? Vår retroryggsäck finns i två färger och har flera fickor och förvaringsutrymmen för att du ska kunna ha alla dina saker på ryggen med komfort, säkerhet och stil!
Retroryggsäcken för resor är den perfekta följeslagaren för dina äventyr. Den här vintage-ryggsäcken är utformad för att vara både robust och snygg och är tillverkad av högkvalitativt läder som ger stor hållbarhet och en unik look.

Robust och hållbar

Retro rese ryggsäck for dam är den perfekta följeslagaren för alla dina resor.

Den här robusta och hållbara ryggsäcken är tillverkad av högkvalitativt läder och har en justerbar rem för perfekt passform.

Den klassiska färgen och den tidlösa designen kompletteras av snygga detaljer som metalldragkedjor och dekorativa nitar.

Ryggsäcken har många praktiska fickor för att förvara dina tillhörigheter. Den stora huvudfickan erbjuder tillräckligt med utrymme för alla dina nödvändigheter, medan de två sidofickorna kan rymma mindre föremål.

Frågor & Svar

Våra leveranstider:

När vi har validerat din beställning, så bearbetar vi den inom 24 timmar, packar den inom 7 dagar och levererar den inom 5 dagar. Våra paket brukar komma fram inom 8 arbetsdagar, men den maximala leveranstiden är 15 arbetsdagar till vilken del av världen som helst.

Du kommer att få e-postmeddelanden för att kunna hålla koll på var ditt paket är och följa det med lugn och ro.

Hela tillverkningscykeln för våra väskor övervakas ständigt av yrkesmännen i vår verkstad för att garantera högsta möjliga kvalitet.

Vi utför kvalitetskontroller mycket ofta för att garantera dig den bästa upplevelsen.

Det är mycket enkelt. Du har 14 arbetsdagar på dig att begära ett utbyte genom att kontakta oss på contact@ryggsackar.com.
Glöm inte att ange ditt ordernummer, ditt fullständiga namn och ett foto av den produkt du vill byta ut.
Vi återkommer till dig inom 24 timmar.

Vi har bara några timmar på oss att göra adressändringar. Om det finns ett fel i din leveransadress ska du kontakta oss via e-post och meddela oss den korrekta leveransadressen så snart som möjligt. En felaktig leveransadress kan leda till att leveransen görs till en annan plats än den önskade leveransadressen eller förhindra att leveransen görs. Vi kan inte hållas ansvariga i sådana fall.

Fri frakt

Fri frakt från 690kr

säker betalning

PayPal / MasterCard / Visa

enkel retur

Returnera dina varor enkelt inom 14 dagar

Behöver du hjälp?

Svaren hittar du här.

Informations complémentaires

Materiaux

Polyester, Polyuretan,

Kapacitet

20-35 liter