Vintage ryggsäck i konstläder

778,80 kr

Den här vintage-ryggsäcken i konstläder kommer att bli din favoritväska och passar till alla dina looks. Ryggsäcken har en stor ficka med dragkedja, en liten ficka på framsidan och en ficka på baksidan.

Den här vintage ryggsäcken i konstläder är ett unikt och tidlöst plagg som kommer att passa perfekt till din look. Dess robusta och hållbara design gör att du kan bära den överallt, medan dess klassiska och eleganta stil kommer att ge din outfit en touch av sofistikering.

Det högkvalitativa syntetiska lädret är mjukt vid beröring och motståndskraftigt mot repor och slitage. Det är också mycket lätt att underhålla och rengöra. Det rymliga huvudfacket erbjuder tillräckligt med plats för dina personliga tillhörigheter och viktiga tillbehör.

Fri frakt från 449kr
  • Returnera dina varor enkelt inom 30 dagar
  • behöver du hjälp? Kontakta oss
  • Kundservice 5/7 dagar
100 % säker betalning

Sizes chart

  • >27x23x12cm

Den vintage ryggsäcken

Den här ryggsäcken har en absolut retro chic stil. Du kan bära den här väskan som en axelväska eller som en ryggsäck tack vare de olika remmarna som också är justerbara.
Den här vintage ryggsäcken i konstläder är den perfekta följeslagaren för alla dina resor. Dess eleganta och tidlösa design kommer att passa perfekt till din look. Den här ryggsäcken är tillverkad av högkvalitativa material och är robust och hållbar. Den klassiska konstläderfärgen kommer att komplettera varje outfit och ge din look en touch av sofistikering.

Elegant och tidlös design

Den här vintage-ryggsäcken i konstläder är den perfekta följeslagaren för alla dina resor.

Dess eleganta och tidlösa design kommer att passa perfekt till din personliga stil. Den här ryggsäcken är tillverkad av högkvalitativa material och är hållbar och robust.

Dess medelstora storlek erbjuder bekvämt förvaringsutrymme för alla dina nödvändigheter.

Frågor & Svar

Våra leveranstider:

När vi har validerat din beställning, så bearbetar vi den inom 24 timmar, packar den inom 7 dagar och levererar den inom 5 dagar. Våra paket brukar komma fram inom 8 arbetsdagar, men den maximala leveranstiden är 15 arbetsdagar till vilken del av världen som helst.

Du kommer att få e-postmeddelanden för att kunna hålla koll på var ditt paket är och följa det med lugn och ro.

Hela tillverkningscykeln för våra väskor övervakas ständigt av yrkesmännen i vår verkstad för att garantera högsta möjliga kvalitet.

Vi utför kvalitetskontroller mycket ofta för att garantera dig den bästa upplevelsen.

Det är mycket enkelt. Du har 14 arbetsdagar på dig att begära ett utbyte genom att kontakta oss på contact@ryggsackar.com.
Glöm inte att ange ditt ordernummer, ditt fullständiga namn och ett foto av den produkt du vill byta ut.
Vi återkommer till dig inom 24 timmar.

Vi har bara några timmar på oss att göra adressändringar. Om det finns ett fel i din leveransadress ska du kontakta oss via e-post och meddela oss den korrekta leveransadressen så snart som möjligt. En felaktig leveransadress kan leda till att leveransen görs till en annan plats än den önskade leveransadressen eller förhindra att leveransen görs. Vi kan inte hållas ansvariga i sådana fall.

Fri frakt

Fri frakt från 690kr

säker betalning

PayPal / MasterCard / Visa

enkel retur

Returnera dina varor enkelt inom 14 dagar

Behöver du hjälp?

Svaren hittar du här.

Informations complémentaires

Material

Polyuretan

Kapacitet

20-35 liter