Vattentäta dator ryggsäck för dam

708,00 kr

Upptäck den här söta ryggsäcken för kvinnor som kommer att förenkla din vardag. En söt ryggsäck som kompletterar din dagliga outfit. Förutom sina två remmar har den här ryggsäcken också ett handtag som gör att du kan bära den som en handväska. Den kommer att bli den accessoar du bär varje dag för att bära din bärbara dator.

Axelremmarna är vadderade för komfort och stöd och framfickan är idealisk för att förvara småsaker. Väskans botten är förstärkt för extra skydd och den har en justerbar axelrem för enkel bärning. Du kommer att älska den rena designen och den enkla färgen som kommer att komplettera vilken look som helst. Det är den perfekta följeslagaren för resor, utflykter eller daglig pendling.

Fri frakt från 449kr
  • Returnera dina varor enkelt inom 30 dagar
  • behöver du hjälp? Kontakta oss
  • Kundservice 5/7 dagar
100 % säker betalning

Sizes chart

  • >40x30x12cm

En vattentät ryggsäck

Den här ryggsäcken för dam är tillverkad av kvalitetsmaterial som gör den extremt vattentät. Lägg din bärbara dator, smartphone eller surfplatta i den. De kommer att vara skyddade från vatten och regn i den här vattentäta ryggsäcken.
Den vattentäta datorryggsäcken för kvinnor är ett nödvändigt tillbehör för alla kvinnor som vill känna sig bekväma och säkra. Den här ryggsäcken är utformad för att vara praktisk och snygg, med högkvalitativa material som gör den mycket hållbar.

Maximalt skydd

Vattentäta dator ryggsäck for dam är den perfekta följeslagaren för alla kvinnor som vill bära sina elektroniska enheter på ett säkert och elegant sätt.

Den här ryggsäcken är tillverkad av högkvalitativa material och är tuff och hållbar och erbjuder maximalt skydd mot regn, snö och dåligt väder.

Dess unika design är utformad för att passa din kropp och ge maximal komfort och stöd. Ryggsäcken har ett rymligt huvudfack och en framficka med dragkedja för att hålla dina tillhörigheter organiserade och lätta att hitta.

Frågor & Svar

Våra leveranstider:

När vi har validerat din beställning, så bearbetar vi den inom 24 timmar, packar den inom 7 dagar och levererar den inom 5 dagar. Våra paket brukar komma fram inom 8 arbetsdagar, men den maximala leveranstiden är 15 arbetsdagar till vilken del av världen som helst.

Du kommer att få e-postmeddelanden för att kunna hålla koll på var ditt paket är och följa det med lugn och ro.

Hela tillverkningscykeln för våra väskor övervakas ständigt av yrkesmännen i vår verkstad för att garantera högsta möjliga kvalitet.

Vi utför kvalitetskontroller mycket ofta för att garantera dig den bästa upplevelsen.

Det är mycket enkelt. Du har 14 arbetsdagar på dig att begära ett utbyte genom att kontakta oss på contact@ryggsackar.com.
Glöm inte att ange ditt ordernummer, ditt fullständiga namn och ett foto av den produkt du vill byta ut.
Vi återkommer till dig inom 24 timmar.

Vi har bara några timmar på oss att göra adressändringar. Om det finns ett fel i din leveransadress ska du kontakta oss via e-post och meddela oss den korrekta leveransadressen så snart som möjligt. En felaktig leveransadress kan leda till att leveransen görs till en annan plats än den önskade leveransadressen eller förhindra att leveransen görs. Vi kan inte hållas ansvariga i sådana fall.

Fri frakt

Fri frakt från 690kr

säker betalning

PayPal / MasterCard / Visa

enkel retur

Returnera dina varor enkelt inom 14 dagar

Behöver du hjälp?

Svaren hittar du här.

Informations complémentaires

Vikt

0.55kg

Material

Polyester

Kapacitet

< 20 liter