Stor ryggsäck i läder för dam

1138,80 kr

Den perfekta ryggsäcken för den modemedvetna kvinnan! Välj den här ryggsäcken i läder för att följa med en snygg eller cool outfit. Den här ryggsäcken är idealisk för skolan, arbetet eller resan och är perfekt för att bära dina viktigaste saker. Den finns tillgänglig i fyra olika färger.

Du kan bära den på axeln eller i handen tack vare de justerbara remmarna och det ergonomiska handtaget.

Fri frakt från 449kr
  • Returnera dina varor enkelt inom 30 dagar
  • behöver du hjälp? Kontakta oss
  • Kundservice 5/7 dagar
100 % säker betalning

Sizes chart

  • >32x31x14cm

En välstrukturerad interiör

Med den här läderryggsäcken för dam kan du ta med dig många saker. Förutom den stora kapaciteten erbjuder den också ett välstrukturerat interiörfack för att hålla allt på sin plats. Dina resor kommer att bli trevligare med den här praktiska och bekväma ryggsäcken.
Den här läderryggsäcken med stor kapacitet är den perfekta accessoaren för kvinnor som vill vara snygga och praktiska. Den här ryggsäcken är tillverkad av högkvalitativt läder och erbjuder exceptionell hållbarhet och styrka.

Stor lagringskapacitet

Den här stora ryggsäcken i läder för dam är den perfekta följeslagaren för stadsäventyr. Den är utformad för att ge gott om förvaringskapacitet och har ett rymligt huvudfack och en framficka med dragkedja för dina småsaker.

Den robusta dragkedjan garanterar optimal säkerhet och den fodrade insidan skyddar dina tillhörigheter från väder och vind. Ryggsäcken är tillverkad av högkvalitativt läder som ger den en lyxig touch och ett elegant utseende.

De förstärkta sömmarna ger extra hållbarhet och det vattentäta materialet gör den perfekt för regniga dagar.

Frågor & Svar

Våra leveranstider:

När vi har validerat din beställning, så bearbetar vi den inom 24 timmar, packar den inom 7 dagar och levererar den inom 5 dagar. Våra paket brukar komma fram inom 8 arbetsdagar, men den maximala leveranstiden är 15 arbetsdagar till vilken del av världen som helst.

Du kommer att få e-postmeddelanden för att kunna hålla koll på var ditt paket är och följa det med lugn och ro.

Hela tillverkningscykeln för våra väskor övervakas ständigt av yrkesmännen i vår verkstad för att garantera högsta möjliga kvalitet.

Vi utför kvalitetskontroller mycket ofta för att garantera dig den bästa upplevelsen.

Det är mycket enkelt. Du har 14 arbetsdagar på dig att begära ett utbyte genom att kontakta oss på contact@ryggsackar.com.
Glöm inte att ange ditt ordernummer, ditt fullständiga namn och ett foto av den produkt du vill byta ut.
Vi återkommer till dig inom 24 timmar.

Vi har bara några timmar på oss att göra adressändringar. Om det finns ett fel i din leveransadress ska du kontakta oss via e-post och meddela oss den korrekta leveransadressen så snart som möjligt. En felaktig leveransadress kan leda till att leveransen görs till en annan plats än den önskade leveransadressen eller förhindra att leveransen görs. Vi kan inte hållas ansvariga i sådana fall.

Fri frakt

Fri frakt från 690kr

säker betalning

PayPal / MasterCard / Visa

enkel retur

Returnera dina varor enkelt inom 14 dagar

Behöver du hjälp?

Svaren hittar du här.

Informations complémentaires

Material

Läder, Polyester

Kapacitet

< 20 liter