Snygga flerfärgade ryggsäckar för dam

538,80 kr

Upptäck den här ryggsäcken för kvinnor som kan bäras på många olika sätt och som kommer att följa dig överallt. Den är lika praktisk som estetisk och du kan bära den på ryggen, på axeln, i handen eller till och med på armbågen. Den är lätt och bekväm och kommer att följa med dig under hela dagen i full säkerhet.

Snygga flerfärgade ryggsäckar för dam är den idealiska följeslagaren för kvinnor som gillar att röra sig lätt och vara moderiktiga. Den här ryggsäcken är tillverkad av högkvalitativt tyg och är mycket tålig och hållbar.

Den har ett stort huvudfack som rymmer alla dina väsentliga saker, inklusive en bärbar dator, böcker, pärmar och andra personliga föremål.

De plus, il possède une poche avant zippée pour les petits objets et un porte-clés intégré pour que vous puissiez garder vos clés à portée de main.

Fri frakt från 449kr
  • Returnera dina varor enkelt inom 30 dagar
  • behöver du hjälp? Kontakta oss
  • Kundservice 5/7 dagar
100 % säker betalning

Sizes chart

  • >32x32x14cm

En mångsidig och stöldskyddad ryggsäck

Tack vare de olika axelremmarna och axelkuddarna är den här ryggsäcken en idealisk följeslagare för ditt dagliga liv, eftersom den kan bäras på olika sätt. Tack vare öppningen på baksidan är det dessutom svårt att komma åt väskan, så att du kan bära dina nödvändigheter i full säkerhet.
Snygga flerfärgade ryggsäckar för dam är en mycket praktisk och snygg ryggsäck som utmärker sig för sin unika design. Den är tillverkad av högkvalitativt tyg och är mycket hållbar och långvarig.

Ett praktiskt och snyggt modeaccessoar

Snygga flerfärgade ryggsäckar för dam är en praktisk och snygg modeaccessoar. Den är utformad för att erbjuda stor förvaringskapacitet och tidlös stil.

Den är tillverkad av slitstarkt polyestertyg och har en robust dragkedja och ett rymligt huvudfack som rymmer alla dina väsentliga saker.

Ryggsäcken har också sido- och framfickor för att hålla dina småsaker organiserade och inom räckhåll.

Frågor & Svar

Våra leveranstider:

När vi har validerat din beställning, så bearbetar vi den inom 24 timmar, packar den inom 7 dagar och levererar den inom 5 dagar. Våra paket brukar komma fram inom 8 arbetsdagar, men den maximala leveranstiden är 15 arbetsdagar till vilken del av världen som helst.

Du kommer att få e-postmeddelanden för att kunna hålla koll på var ditt paket är och följa det med lugn och ro.

Hela tillverkningscykeln för våra väskor övervakas ständigt av yrkesmännen i vår verkstad för att garantera högsta möjliga kvalitet.

Vi utför kvalitetskontroller mycket ofta för att garantera dig den bästa upplevelsen.

Det är mycket enkelt. Du har 14 arbetsdagar på dig att begära ett utbyte genom att kontakta oss på contact@ryggsackar.com.
Glöm inte att ange ditt ordernummer, ditt fullständiga namn och ett foto av den produkt du vill byta ut.
Vi återkommer till dig inom 24 timmar.

Vi har bara några timmar på oss att göra adressändringar. Om det finns ett fel i din leveransadress ska du kontakta oss via e-post och meddela oss den korrekta leveransadressen så snart som möjligt. En felaktig leveransadress kan leda till att leveransen görs till en annan plats än den önskade leveransadressen eller förhindra att leveransen görs. Vi kan inte hållas ansvariga i sådana fall.

Fri frakt

Fri frakt från 690kr

säker betalning

PayPal / MasterCard / Visa

enkel retur

Returnera dina varor enkelt inom 14 dagar

Behöver du hjälp?

Svaren hittar du här.

Informations complémentaires

Material

Tyg

Kapacitet

< 20 liter