Liten ryggsäck för dam med krokodilprägling

898,80 kr

Upptäck den här eleganta lilla krokodilpräglade ryggsäcken för dam, som kommer att ge stil åt alla dina dagliga outfits. Den är tillverkad av konstläder och dess lilla storlek gör den här väskan till en söt och idealisk följeslagare för dagens aktiva kvinna.

Den här lilla krokodilpräglade ryggsäcken för kvinnor är en nödvändig accessoar för alla fashionistas. Dess tidlösa svarta färg och eleganta design gör den till en trendig produkt. Dess yttre i konstläder är präglat med krokodilmotiv som ger den en unik och sofistikerad touch.

Huvudfacket är rymligt och rymmer alla dina nödvändigheter. Du kan förvara din bärbara dator, dokument och andra personliga föremål. Den säkra dragkedjeförslutningen ser till att dina tillhörigheter stannar säkert på plats.

Fri frakt från 449kr
  • Returnera dina varor enkelt inom 30 dagar
  • behöver du hjälp? Kontakta oss
  • Kundservice 5/7 dagar
100 % säker betalning

Sizes chart

  • 21cm x 24cm x 10cm

Liten storlek

Allt litet är sött, eller hur? Mindre ryggsäckar är inte bara trendiga, de är också mer praktiska, lättare och modernare! De kommer att förgylla alla dina kläder med stil.
Den här lilla krokodilpräglade ryggsäcken för kvinnor är ett unikt och tidlöst plagg. Den här ryggsäcken är tillverkad av högkvalitativt läder, är robust och hållbar och erbjuder optimalt skydd för dina tillhörigheter.

Ett unikt och tidlöst verk

Den här lilla krokodilpräglade ryggsäcken för kvinnor är ett unikt och tidlöst plagg som passar perfekt till din stil.

Designad med läder av hög kvalitet är den robust och hållbar för att följa med dig vart du än går.

Den präglade krokodildesignen ger den här praktiska och trendiga ryggsäcken en touch av elegans. Den smidiga dragkedjan garanterar enkel öppning och stängning, medan de justerbara axelbanden ger optimal komfort.

Frågor & Svar

Våra leveranstider:

När vi har validerat din beställning, så bearbetar vi den inom 24 timmar, packar den inom 7 dagar och levererar den inom 5 dagar. Våra paket brukar komma fram inom 8 arbetsdagar, men den maximala leveranstiden är 15 arbetsdagar till vilken del av världen som helst.

Du kommer att få e-postmeddelanden för att kunna hålla koll på var ditt paket är och följa det med lugn och ro.

Hela tillverkningscykeln för våra väskor övervakas ständigt av yrkesmännen i vår verkstad för att garantera högsta möjliga kvalitet.

Vi utför kvalitetskontroller mycket ofta för att garantera dig den bästa upplevelsen.

Det är mycket enkelt. Du har 14 arbetsdagar på dig att begära ett utbyte genom att kontakta oss på contact@ryggsackar.com.
Glöm inte att ange ditt ordernummer, ditt fullständiga namn och ett foto av den produkt du vill byta ut.
Vi återkommer till dig inom 24 timmar.

Vi har bara några timmar på oss att göra adressändringar. Om det finns ett fel i din leveransadress ska du kontakta oss via e-post och meddela oss den korrekta leveransadressen så snart som möjligt. En felaktig leveransadress kan leda till att leveransen görs till en annan plats än den önskade leveransadressen eller förhindra att leveransen görs. Vi kan inte hållas ansvariga i sådana fall.

Fri frakt

Fri frakt från 690kr

säker betalning

PayPal / MasterCard / Visa

enkel retur

Returnera dina varor enkelt inom 14 dagar

Behöver du hjälp?

Svaren hittar du här.

Informations complémentaires

Kapacitet

< 20 liter

Material

Polyuretan