Liten ryggsäck dam i konstläder

708,00 kr

Upptäck den här liten ryggsäck i konstläder för dam, en nödvändig accessoar för nomader. Tack vare de justerbara remmarna kan du också bära den på axeln eller tvärs över kroppen. Den här väskan, som är lika söt som den är vacker, kommer att bli en följeslagare som du inte kommer att kunna vara utan.

Den här liten ryggsäck i konstläder för dam konstläder är den perfekta följeslagaren för alla tillfällen. Dess tidlösa design och oklanderliga finish gör den till ett oumbärligt tillbehör i din garderob. Den här ryggsäcken är tillverkad av hållbara material och är både lätt och robust.

Fri frakt från 449kr
  • Returnera dina varor enkelt inom 30 dagar
  • behöver du hjälp? Kontakta oss
  • Kundservice 5/7 dagar
100 % säker betalning

Sizes chart

  • 21,5 x 17 x 12 cm

Miniformat

Allt litet är sött, eller hur? Liten ryggsäck i konstläder för dam är inte bara trendiga, de är också mer praktiska, lättare och modernare! De kommer att förgylla alla dina kläder med stil.
Den här lilla ryggsäcken för kvinnor är den perfekta följeslagaren för dina utflykter. Den är tillverkad av vegansk konstläder och erbjuder stor motståndskraft och hållbarhet.

Viktigt för att fullborda din look

Den här liten ryggsäck i konstläder för damär en viktig accessoar för att komplettera din look. Den är tillverkad konstläder och är både chic och miljövänlig.

Ryggsäcken har två handtag och en justerbar axelrem så att du kan bära den som du vill.

Den är mycket praktisk tack vare sin kompakta storlek och sina många inre och yttre fickor. Du kan enkelt förvara dina personliga tillhörigheter och andra småsaker.

Dess bomullsfoder ger dig en bekväm och lätt känsla.

Frågor & Svar

Våra leveranstider:

När vi har validerat din beställning, så bearbetar vi den inom 24 timmar, packar den inom 7 dagar och levererar den inom 5 dagar. Våra paket brukar komma fram inom 8 arbetsdagar, men den maximala leveranstiden är 15 arbetsdagar till vilken del av världen som helst.

Du kommer att få e-postmeddelanden för att kunna hålla koll på var ditt paket är och följa det med lugn och ro.

Hela tillverkningscykeln för våra väskor övervakas ständigt av yrkesmännen i vår verkstad för att garantera högsta möjliga kvalitet.

Vi utför kvalitetskontroller mycket ofta för att garantera dig den bästa upplevelsen.

Det är mycket enkelt. Du har 14 arbetsdagar på dig att begära ett utbyte genom att kontakta oss på contact@ryggsackar.com.
Glöm inte att ange ditt ordernummer, ditt fullständiga namn och ett foto av den produkt du vill byta ut.
Vi återkommer till dig inom 24 timmar.

Vi har bara några timmar på oss att göra adressändringar. Om det finns ett fel i din leveransadress ska du kontakta oss via e-post och meddela oss den korrekta leveransadressen så snart som möjligt. En felaktig leveransadress kan leda till att leveransen görs till en annan plats än den önskade leveransadressen eller förhindra att leveransen görs. Vi kan inte hållas ansvariga i sådana fall.

Fri frakt

Fri frakt från 690kr

säker betalning

PayPal / MasterCard / Visa

enkel retur

Returnera dina varor enkelt inom 14 dagar

Behöver du hjälp?

Svaren hittar du här.

Informations complémentaires

Material

Polyuretan

Kapacitet

< 20 liter