Avslappnade ryggsäck dam

948,00 kr

Upptäck den här vackra ryggsäcken för kvinnor med sina coola och raffinerade linjer. En kompakt och lätt ryggsäck som ger en touch av avslappnadhet till din look. I skolan, på jobbet eller bara för en kort promenad, den här ryggsäcken är det perfekta tillbehöret för att bära dina olika behov med stil. Du kan välja mellan olika färger.

Den justerbara och vadderade axelremmen ger optimal komfort, medan läderhandtagen gör att du kan bära den enkelt. Den fina finishen och kvalitetsmaterialen gör den här ryggsäcken till ett utmärkt val för avslappnade tillfällen. Dess tidlösa utseende kommer att passa perfekt till din personliga stil och följa med dig vart du än går.

 

Fri frakt från 449kr
  • Returnera dina varor enkelt inom 30 dagar
  • behöver du hjälp? Kontakta oss
  • Kundservice 5/7 dagar
100 % säker betalning

Sizes chart

  • 28 x 20 x 11 cm

Praktiskhet och komfort

Det finns tre sätt att bära den här ryggsäcken för kvinnor: för hand, på en axel eller på ryggen. Väskan är också lätt att hantera. Den öppnas med metallstängningen på ovansidan. Även om den här avslappnade ryggsäcken är kompakt kan du ändå bära med dig alla dina dagliga nödvändigheter.
Den här ryggsäcken för kvinnor är perfekt för avslappnade dagar. Den är tillverkad av ett mjukt och slitstarkt tyg som är motståndskraftigt mot väder och dagligt slitage. Den klassiska färgen och de diskreta detaljerna gör den här ryggsäcken till en snygg och praktisk accessoar.

Elegant form

Den här avslappnade ryggsäck for dam är den perfekta följeslagaren för alla dina utflykter. Dess eleganta form och genomtänkta detaljer gör den till ett måste för moderna fashionistas.

Den här ryggsäcken är tillverkad av högkvalitativ polyester och är hållbar och väderbeständig. De justerbara och vadderade axelbanden ger optimal komfort och en säker passform.

Huvudfacket är rymligt och rymmer alla dina dagliga nödvändigheter. Du hittar också flera praktiska fickor med dragkedja för att förvara dina personliga saker.

Frågor & Svar

Våra leveranstider:

När vi har validerat din beställning, så bearbetar vi den inom 24 timmar, packar den inom 7 dagar och levererar den inom 5 dagar. Våra paket brukar komma fram inom 8 arbetsdagar, men den maximala leveranstiden är 15 arbetsdagar till vilken del av världen som helst.

Du kommer att få e-postmeddelanden för att kunna hålla koll på var ditt paket är och följa det med lugn och ro.

Hela tillverkningscykeln för våra väskor övervakas ständigt av yrkesmännen i vår verkstad för att garantera högsta möjliga kvalitet.

Vi utför kvalitetskontroller mycket ofta för att garantera dig den bästa upplevelsen.

Det är mycket enkelt. Du har 14 arbetsdagar på dig att begära ett utbyte genom att kontakta oss på contact@ryggsackar.com.
Glöm inte att ange ditt ordernummer, ditt fullständiga namn och ett foto av den produkt du vill byta ut.
Vi återkommer till dig inom 24 timmar.

Vi har bara några timmar på oss att göra adressändringar. Om det finns ett fel i din leveransadress ska du kontakta oss via e-post och meddela oss den korrekta leveransadressen så snart som möjligt. En felaktig leveransadress kan leda till att leveransen görs till en annan plats än den önskade leveransadressen eller förhindra att leveransen görs. Vi kan inte hållas ansvariga i sådana fall.

Fri frakt

Fri frakt från 690kr

säker betalning

PayPal / MasterCard / Visa

enkel retur

Returnera dina varor enkelt inom 14 dagar

Behöver du hjälp?

Svaren hittar du här.

Informations complémentaires

Material

Polyester, Polyuretan

Kapacitet

< 20 liter