Liten, avslappnad stadsryggsäck för dam

538,80 kr

Upptäck den här charmiga och avslappnade ryggsäcken för dam, lika vacker som praktisk för att följa med dig i ditt dagliga liv. Den stora kapaciteten gör att du kan ta med dig din arbets-, skol- eller sportutrustning. Dessutom kommer dess vattentäta material att skydda innehållet i din ryggsäck i händelse av regn.

Fri frakt från 449kr
  • Returnera dina varor enkelt inom 30 dagar
  • behöver du hjälp? Kontakta oss
  • Kundservice 5/7 dagar
100 % säker betalning

Sizes chart

  • >31x23x13cm

En stadsryggsäck

Den här ryggsäcken ger din look en avslappnad touch. Den är lika vacker som den är motståndskraftig och har en storlek som gör att du kan ta med dig A4-filer eller en surfplatta. De olika facken gör att du kan organisera dina saker. En nödvändighet för den aktiva kvinnan!
Den avslappnade stadsryggsäcken är den perfekta följeslagaren för dagar på stan. Dess moderna och eleganta form anpassar sig till alla stilar, oavsett om du ska till jobbet eller ut på en promenad med vännerna.
Dess robusta tyg och slitstarka innerfoder garanterar att dina tillhörigheter är väl skyddade.

Urban look

Den här avslappnade, urbana ryggsäcken för kvinnor är perfekt för att komplettera din urbana look. Den är tillverkad av förstklassigt läder och ger en lyxig och hållbar känsla.
Snygga detaljer inkluderar fina sömmar och smidiga dragkedjor. Huvudfickan är rymlig och har en säker dragkedjeförslutning, samt ytterligare innerfickor för att förvara dina tillhörigheter.

Frågor & Svar

Våra leveranstider:

När vi har validerat din beställning, så bearbetar vi den inom 24 timmar, packar den inom 7 dagar och levererar den inom 5 dagar. Våra paket brukar komma fram inom 8 arbetsdagar, men den maximala leveranstiden är 15 arbetsdagar till vilken del av världen som helst.

Du kommer att få e-postmeddelanden för att kunna hålla koll på var ditt paket är och följa det med lugn och ro.

Hela tillverkningscykeln för våra väskor övervakas ständigt av yrkesmännen i vår verkstad för att garantera högsta möjliga kvalitet.

Vi utför kvalitetskontroller mycket ofta för att garantera dig den bästa upplevelsen.

Det är mycket enkelt. Du har 14 arbetsdagar på dig att begära ett utbyte genom att kontakta oss på contact@ryggsackar.com.
Glöm inte att ange ditt ordernummer, ditt fullständiga namn och ett foto av den produkt du vill byta ut.
Vi återkommer till dig inom 24 timmar.

Vi har bara några timmar på oss att göra adressändringar. Om det finns ett fel i din leveransadress ska du kontakta oss via e-post och meddela oss den korrekta leveransadressen så snart som möjligt. En felaktig leveransadress kan leda till att leveransen görs till en annan plats än den önskade leveransadressen eller förhindra att leveransen görs. Vi kan inte hållas ansvariga i sådana fall.

Fri frakt

Fri frakt från 690kr

säker betalning

PayPal / MasterCard / Visa

enkel retur

Returnera dina varor enkelt inom 14 dagar

Behöver du hjälp?

Svaren hittar du här.

Informations complémentaires

Material

Tyg

Kapacitet

20-35 liter