Randig ryggsäck för dam

538,80 kr

Upptäck den här vackra ryggsäcken för dam med ränder som är perfekt för dem som älskar skandinavisk stil. Med sina minimalistiska linjer och sin stora funktionalitet kommer den att vara idealisk för ditt skolarbete, dina resor eller dina små vandringar. Du kan bära den på axlarna eller i handen.

Den här randiga ryggsäcken för kvinnor är den perfekta följeslagaren för alla dina äventyr. Den är tillverkad av slitstarkt, vattentätt tyg och har en justerbar, vadderad rem för maximal komfort och stöd.

Den dragkedjeförsedda framfickan och de expanderbara sidofickorna gör att du kan förvara dina tillhörigheter på ett säkert sätt.

Fri frakt från 449kr
  • Returnera dina varor enkelt inom 30 dagar
  • behöver du hjälp? Kontakta oss
  • Kundservice 5/7 dagar
100 % säker betalning

Sizes chart

  • 34 x 24 x14 cm

Skandinavisk inspiration

Den här väskan med sina minimalistiska linjer har en tidlös stil. Den kommer att vara en praktisk och bekväm följeslagare som anpassar sig till alla dina behov (skola, promenader, resor,…). Färgerna kommer att ge pepp till dina kläder och de två handtagen gör att du kan bära den som en handväska.
Denna randiga ryggsäck är perfekt för alla tillfällen. Den är tillverkad av slitstarkt och slitstarkt tyg, är lätt och har gott om förvaringsutrymme.
De moderna och färgglada ränderna är perfekta för att lägga till en touch av stil till din look. Huvudfacket är rymligt och har en dragkedja för enkel åtkomst.

Perfekt för utflykter och resor

Den här ryggsäcken för dam är perfekt för utflykter och resor. Den är tillverkad av högkvalitativa material och är utformad för att hålla länge.

Den randiga designen ger den ett klassiskt och elegant utseende som passar till alla stilar.

Ryggsäcken är mycket rymlig och kan rymma en mängd olika föremål. Den har flera invändiga och utvändiga fickor för enkel och organiserad förvaring.

De kraftiga dragkedjorna och de vadderade axelremmarna ger extra säkerhet och skydd för föremålen inuti.

Frågor & Svar

Våra leveranstider:

När vi har validerat din beställning, så bearbetar vi den inom 24 timmar, packar den inom 7 dagar och levererar den inom 5 dagar. Våra paket brukar komma fram inom 8 arbetsdagar, men den maximala leveranstiden är 15 arbetsdagar till vilken del av världen som helst.

Du kommer att få e-postmeddelanden för att kunna hålla koll på var ditt paket är och följa det med lugn och ro.

Hela tillverkningscykeln för våra väskor övervakas ständigt av yrkesmännen i vår verkstad för att garantera högsta möjliga kvalitet.

Vi utför kvalitetskontroller mycket ofta för att garantera dig den bästa upplevelsen.

Det är mycket enkelt. Du har 14 arbetsdagar på dig att begära ett utbyte genom att kontakta oss på contact@ryggsackar.com.
Glöm inte att ange ditt ordernummer, ditt fullständiga namn och ett foto av den produkt du vill byta ut.
Vi återkommer till dig inom 24 timmar.

Vi har bara några timmar på oss att göra adressändringar. Om det finns ett fel i din leveransadress ska du kontakta oss via e-post och meddela oss den korrekta leveransadressen så snart som möjligt. En felaktig leveransadress kan leda till att leveransen görs till en annan plats än den önskade leveransadressen eller förhindra att leveransen görs. Vi kan inte hållas ansvariga i sådana fall.

Fri frakt

Fri frakt från 690kr

säker betalning

PayPal / MasterCard / Visa

enkel retur

Returnera dina varor enkelt inom 14 dagar

Behöver du hjälp?

Svaren hittar du här.

Informations complémentaires

Kapacitet

< 20 liter

Material

Tyg