Ryggsäck i urban stil för dam

1138,80 kr1188,00 kr

Den perfekta ryggsäcken för dam och flickor som älskar att gå runt i staden. Den här fina ryggsäcken i urban stil för kvinnor får dig att se cool och trendig ut. Med sin stora kapacitet underlättar den transporten av dina olika saker. Bärbar dator, smartphone, glasögon… allt kommer att ha sin plats i den här fashionabla ryggsäcken, som också är praktisk för resor.

Fri frakt från 449kr
  • Returnera dina varor enkelt inom 30 dagar
  • behöver du hjälp? Kontakta oss
  • Kundservice 5/7 dagar
100 % säker betalning

Sizes chart

  • >M: 35x25x7.5cm; 14 inches
  • >L: 39x29x11.5cm; 15.6 inches

En ryggsäck med USB-port

Den här praktiska ryggsäcken för dam gör ditt liv enklare! Väskan är lätt att bära tack vare de långa remmarna som du kan justera efter din storlek. Dessutom har den en USB-port från vilken du kan ladda din smartphone om du får slut på batteriet på vägen.
Ryggsäck i urban stil för dam är den perfekta följeslagaren för alla moderna kvinnor. Ryggsäcken är utformad för att vara funktionell och praktisk och har ett stort huvudfack med en inre ficka med dragkedja och två yttre fickor för enkel och organiserad förvaring.

Enkel och elegant

Den här ryggsäcken för dam är perfekt för kvinnor som älskar urban stil. Designen är enkel och elegant, men ändå mycket praktisk.

Den är tillverkad av slitstarkt och vattentätt polyestertyg, vilket gör den mycket hållbar och lätt att ta hand om. Axelremmarna är vadderade och justerbara, vilket gör den mycket bekväm att bära.

Huvudfacket är rymligt och rymmer alla dina väsentliga saker.

Det finns även sidofickor för förvaring av småsaker samt en framficka med dragkedja för större föremål.

Frågor & Svar

Våra leveranstider:

När vi har validerat din beställning, så bearbetar vi den inom 24 timmar, packar den inom 7 dagar och levererar den inom 5 dagar. Våra paket brukar komma fram inom 8 arbetsdagar, men den maximala leveranstiden är 15 arbetsdagar till vilken del av världen som helst.

Du kommer att få e-postmeddelanden för att kunna hålla koll på var ditt paket är och följa det med lugn och ro.

Hela tillverkningscykeln för våra väskor övervakas ständigt av yrkesmännen i vår verkstad för att garantera högsta möjliga kvalitet.

Vi utför kvalitetskontroller mycket ofta för att garantera dig den bästa upplevelsen.

Det är mycket enkelt. Du har 14 arbetsdagar på dig att begära ett utbyte genom att kontakta oss på contact@ryggsackar.com.
Glöm inte att ange ditt ordernummer, ditt fullständiga namn och ett foto av den produkt du vill byta ut.
Vi återkommer till dig inom 24 timmar.

Vi har bara några timmar på oss att göra adressändringar. Om det finns ett fel i din leveransadress ska du kontakta oss via e-post och meddela oss den korrekta leveransadressen så snart som möjligt. En felaktig leveransadress kan leda till att leveransen görs till en annan plats än den önskade leveransadressen eller förhindra att leveransen görs. Vi kan inte hållas ansvariga i sådana fall.

Fri frakt

Fri frakt från 690kr

säker betalning

PayPal / MasterCard / Visa

enkel retur

Returnera dina varor enkelt inom 14 dagar

Behöver du hjälp?

Svaren hittar du här.

Informations complémentaires

Material

Nylon, Polyester

Kapacitet

< 20 liter