Vintage stil ryggsäck för dam

1138,80 kr

Upptäck den här ryggsäcken för dam i vintagestil som är lika vacker som den är praktisk. Den är tillverkad av nylon, är vattentät och mycket lätt. Dessutom kan du tack vare dess kapacitet enkelt ta med dig en dator, en surfplatta eller till och med några böcker.

Den här ryggsäcken i vintagestil för kvinnor är en idealisk accessoar för kvinnor som söker en touch av elegans och sofistikering. Den här ryggsäcken är tillverkad av högkvalitativt läder och är utformad för att vara hållbar och ha lång livslängd. Dess klassiska och tidlösa design kommer att komplettera vilken klädstil som helst.

Fri frakt från 449kr
  • Returnera dina varor enkelt inom 30 dagar
  • behöver du hjälp? Kontakta oss
  • Kundservice 5/7 dagar
100 % säker betalning

Sizes chart

  • >29x14,5x33,5cm

Vintagestilen

Vintage-trenden blomstrar. Så varför inte använda den med en accessoar som en ryggsäck? Den ger en retrokänsla till dina kläder samtidigt som den är praktisk.
Den här ryggsäcken i vintagestil för kvinnor är perfekt för kvinnor som vill ha en klassisk och tidlös look. Den här ryggsäcken är tillverkad av högkvalitativa material och har en mjuk och hållbar matt finish.

Mycket motståndskraftig

Den här ryggsäcken i vintagestil för kvinnor är perfekt för de dagar då du behöver bära en massa saker.

Den är tillverkad av mjuk och slitstark nylon, vilket gör den mycket motståndskraftig mot väder och dagligt slitage. Den ljusbruna färgen och det blommiga mönstret på framsidan ger en elegant och romantisk touch till din look.

Huvudfacket är rymligt och stängs med en robust dragkedja.

Frågor & Svar

Våra leveranstider:

När vi har validerat din beställning, så bearbetar vi den inom 24 timmar, packar den inom 7 dagar och levererar den inom 5 dagar. Våra paket brukar komma fram inom 8 arbetsdagar, men den maximala leveranstiden är 15 arbetsdagar till vilken del av världen som helst.

Du kommer att få e-postmeddelanden för att kunna hålla koll på var ditt paket är och följa det med lugn och ro.

Hela tillverkningscykeln för våra väskor övervakas ständigt av yrkesmännen i vår verkstad för att garantera högsta möjliga kvalitet.

Vi utför kvalitetskontroller mycket ofta för att garantera dig den bästa upplevelsen.

Det är mycket enkelt. Du har 14 arbetsdagar på dig att begära ett utbyte genom att kontakta oss på contact@ryggsackar.com.
Glöm inte att ange ditt ordernummer, ditt fullständiga namn och ett foto av den produkt du vill byta ut.
Vi återkommer till dig inom 24 timmar.

Vi har bara några timmar på oss att göra adressändringar. Om det finns ett fel i din leveransadress ska du kontakta oss via e-post och meddela oss den korrekta leveransadressen så snart som möjligt. En felaktig leveransadress kan leda till att leveransen görs till en annan plats än den önskade leveransadressen eller förhindra att leveransen görs. Vi kan inte hållas ansvariga i sådana fall.

Fri frakt

Fri frakt från 690kr

säker betalning

PayPal / MasterCard / Visa

enkel retur

Returnera dina varor enkelt inom 14 dagar

Behöver du hjälp?

Svaren hittar du här.

Informations complémentaires

Material

Nylon

Kapacitet

< 20 liter