Casual ryggsäck med USB-laddare för herr

948,00 kr

Den här avslappnade vattentäta ryggsäcken för bärbar dator är perfekt för både män och kvinnor, den är vattentät och rymlig. Finns i flera färger, välj den du vill ha.

Den avslappnade och moderna designen passar perfekt till din look och den universella svarta färgen passar till alla tillfällen. Du behöver inte oroa dig för att batteriet tar slut eller att du inte kan bära dina saker säkert med denna avslappnade ryggsäck med USB-laddare.

Fri frakt från 449kr
  • Returnera dina varor enkelt inom 30 dagar
  • behöver du hjälp? Kontakta oss
  • Kundservice 5/7 dagar
100 % säker betalning

Sizes chart

  • 46 x 32 x 16 cm

En rymlig ryggsäck

Den här ryggsäcken för män är mycket rymlig och ger dig plats för din bärbara dator och några tillbehör. Den skyddar dina saker i händelse av regn tack vare det vattentäta tyget.
Den avslappnade ryggsäcken med USB-laddare är den perfekta följeslagaren för personer som behöver vara uppkopplade och bära sina saker på ett säkert sätt. Ryggsäcken är utformad för att erbjuda den perfekta kombinationen av stil och funktionalitet och har ett rymligt huvudfack och en framficka med dragkedja där du kan förvara dina tillhörigheter.

En viktig modeaccessoar

Den här avslappnade ryggsäcken med USB-laddare är en nödvändig modeaccessoar för alla rese- och äventyrsentusiaster.

Den är utformad för att ge maximal komfort och bekvämlighet när du är på resande fot.

Dess robusta design och slitstarka material gör den till en pålitlig följeslagare för alla dina äventyr. Den avslappnade ryggsäcken har en ergonomisk utformning som passar bra runt din kropp för att du ska kunna bära den enkelt och bekvämt.

Frågor & Svar

Våra leveranstider:

När vi har validerat din beställning, så bearbetar vi den inom 24 timmar, packar den inom 7 dagar och levererar den inom 5 dagar. Våra paket brukar komma fram inom 8 arbetsdagar, men den maximala leveranstiden är 15 arbetsdagar till vilken del av världen som helst.

Du kommer att få e-postmeddelanden för att kunna hålla koll på var ditt paket är och följa det med lugn och ro.

Hela tillverkningscykeln för våra väskor övervakas ständigt av yrkesmännen i vår verkstad för att garantera högsta möjliga kvalitet.

Vi utför kvalitetskontroller mycket ofta för att garantera dig den bästa upplevelsen.

Det är mycket enkelt. Du har 14 arbetsdagar på dig att begära ett utbyte genom att kontakta oss på contact@ryggsackar.com.
Glöm inte att ange ditt ordernummer, ditt fullständiga namn och ett foto av den produkt du vill byta ut.
Vi återkommer till dig inom 24 timmar.

Vi har bara några timmar på oss att göra adressändringar. Om det finns ett fel i din leveransadress ska du kontakta oss via e-post och meddela oss den korrekta leveransadressen så snart som möjligt. En felaktig leveransadress kan leda till att leveransen görs till en annan plats än den önskade leveransadressen eller förhindra att leveransen görs. Vi kan inte hållas ansvariga i sådana fall.

Fri frakt

Fri frakt från 690kr

säker betalning

PayPal / MasterCard / Visa

enkel retur

Returnera dina varor enkelt inom 14 dagar

Behöver du hjälp?

Svaren hittar du här.

Informations complémentaires

Kapacitet

20-35 liter

Material

Oxford