Ryggsäck herr med axelrem

418,80 kr

Organisera de 20 liters fack som finns tillgängliga för dig som du vill och utnyttja alla fickor fullt ut! Det finns många färger att välja mellan. Du kommer att se, du kommer snabbt att vänja dig vid att kunna hitta dina saker utan att behöva ta väskan av ryggen, med den här ryggsäcken för män med axelrem. Det är den perfekta följeslagaren för vardagliga resor. Den är utformad för komfort och bekvämlighet och har en justerbar axelrem så att du kan bära den som du vill. Den här ryggsäcken för män är tillverkad av stark och slitstark polyester och är lätt och mycket praktisk. Den har också flera externa fickor för enkel förvaring av småsaker och dokument.

Fri frakt från 449kr
  • Returnera dina varor enkelt inom 30 dagar
  • behöver du hjälp? Kontakta oss
  • Kundservice 5/7 dagar
100 % säker betalning

Sizes chart

  • 28 x 13 x 18 cm

Axelväskan som förändrar allt

Perfekt för skidåkare eller cyklister, du kommer inte att kunna klara dig utan den här 20-liters ryggsäcken för män med axelrem ! Det finns inget bättre än att enkelt kunna flytta väskan till framsidan när det är dags att ta skidliften eller att äta utan att stanna när du cyklar mountainbike.

Oumbärlig för resenärer

Ryggsäcken för män med axelband är ett måste för resenärer, studenter och arbetare. Den här ryggsäcken är tillverkad av slitstarkt, väderbeständigt material och erbjuder gott om förvaringsutrymme för dina tillhörigheter. Dess ergonomiska form och vadderade axelremmar gör den till en idealisk följeslagare på dina resor. Den här praktiska ryggsäcken har en justerbar och avtagbar axelrem som gör att du kan bära den bekvämt över axeln.

Frågor & Svar

Våra leveranstider:

När vi har validerat din beställning, så bearbetar vi den inom 24 timmar, packar den inom 7 dagar och levererar den inom 5 dagar. Våra paket brukar komma fram inom 8 arbetsdagar, men den maximala leveranstiden är 15 arbetsdagar till vilken del av världen som helst.

Du kommer att få e-postmeddelanden för att kunna hålla koll på var ditt paket är och följa det med lugn och ro.

Hela tillverkningscykeln för våra väskor övervakas ständigt av yrkesmännen i vår verkstad för att garantera högsta möjliga kvalitet.

Vi utför kvalitetskontroller mycket ofta för att garantera dig den bästa upplevelsen.

Det är mycket enkelt. Du har 14 arbetsdagar på dig att begära ett utbyte genom att kontakta oss på contact@ryggsackar.com.
Glöm inte att ange ditt ordernummer, ditt fullständiga namn och ett foto av den produkt du vill byta ut.
Vi återkommer till dig inom 24 timmar.

Vi har bara några timmar på oss att göra adressändringar. Om det finns ett fel i din leveransadress ska du kontakta oss via e-post och meddela oss den korrekta leveransadressen så snart som möjligt. En felaktig leveransadress kan leda till att leveransen görs till en annan plats än den önskade leveransadressen eller förhindra att leveransen görs. Vi kan inte hållas ansvariga i sådana fall.

Fri frakt

Fri frakt från 690kr

säker betalning

PayPal / MasterCard / Visa

enkel retur

Returnera dina varor enkelt inom 14 dagar

Behöver du hjälp?

Svaren hittar du här.

Informations complémentaires

Stängning

Dragkedjor

Kapacitet

20 – 35 liter

Material

Nylon