Ryggsäck herr med flera fack

538,80 kr

En ryggsäck för män med en elegant design som kan följa med dig till universitetet eller jobbet. Du kommer att älska den här ryggsäcken för män med flera fack som gör det lättare att bära dina saker. Allt har sin plats med sitt huvudfack och många bakfickor.

De justerbara och vadderade axelremmarna ger extra komfort när du är på språng. Med sin eleganta och moderna design är den här ryggsäcken perfekt för resor, vandringar eller för att gå ut på stan.

Fri frakt från 449kr
  • Returnera dina varor enkelt inom 30 dagar
  • behöver du hjälp? Kontakta oss
  • Kundservice 5/7 dagar
100 % säker betalning

Sizes chart

  • 40 x 28 x 13 cm

Ryggsäck för ungdomar

Den neutrala stilen på den här ryggsäcken för män passar dig perfekt. Det är den perfekta väskan för unga människor som bär med sig många olika saker hela tiden.
Den här herrryggsäcken med olika fack är en oumbärlig accessoar för alla resenärer. Den är tillverkad av högkvalitativa material för maximal hållbarhet och styrka.

Robust och hållbar

Men’s Multi-Compartment Backpack är den perfekta följeslagaren för stadsäventyrare. Den är tillverkad av robust, väderbeständigt tyg, vilket gör den perfekt för resor utomhus.

Den justerbara och vadderade remmen ger utmärkt komfort och säkerhet. Flera yttre och inre fickor ger gott om förvaringsutrymme för alla dina väsentliga saker.

Ryggsäcken har även ett fack för bärbar dator samt en framficka för förvaring av dina viktiga tillbehör och dokument.

Frågor & Svar

Våra leveranstider:

När vi har validerat din beställning, så bearbetar vi den inom 24 timmar, packar den inom 7 dagar och levererar den inom 5 dagar. Våra paket brukar komma fram inom 8 arbetsdagar, men den maximala leveranstiden är 15 arbetsdagar till vilken del av världen som helst.

Du kommer att få e-postmeddelanden för att kunna hålla koll på var ditt paket är och följa det med lugn och ro.

Hela tillverkningscykeln för våra väskor övervakas ständigt av yrkesmännen i vår verkstad för att garantera högsta möjliga kvalitet.

Vi utför kvalitetskontroller mycket ofta för att garantera dig den bästa upplevelsen.

Det är mycket enkelt. Du har 14 arbetsdagar på dig att begära ett utbyte genom att kontakta oss på contact@ryggsackar.com.
Glöm inte att ange ditt ordernummer, ditt fullständiga namn och ett foto av den produkt du vill byta ut.
Vi återkommer till dig inom 24 timmar.

Vi har bara några timmar på oss att göra adressändringar. Om det finns ett fel i din leveransadress ska du kontakta oss via e-post och meddela oss den korrekta leveransadressen så snart som möjligt. En felaktig leveransadress kan leda till att leveransen görs till en annan plats än den önskade leveransadressen eller förhindra att leveransen görs. Vi kan inte hållas ansvariga i sådana fall.

Fri frakt

Fri frakt från 690kr

säker betalning

PayPal / MasterCard / Visa

enkel retur

Returnera dina varor enkelt inom 14 dagar

Behöver du hjälp?

Svaren hittar du här.

Informations complémentaires

Material

Nylon och polyester

Kapacitet

< 20 liter

Kompatibilitet

15,6 tums bärbar dator

Vikt

0.55Kg