Stor kapacitet skötväska ryggsäck

1068,00 kr

Denna kompakta och eleganta ryggsäck i toppklass har en mycket stor kapacitet. När du reser med ditt barn är det den perfekta ryggsäcken för att ta med dig allt som barnet behöver: kläder, flaskor, mjölkburkar, blöjor, leksaker… Allt du behöver göra är att välja den färg som passar dig.

Dessutom har den praktiska ytterfickor för förvaring av småsaker. Den finns i en mängd olika färger och mönster för att passa din personliga stil. Med sin snygga design och hållbara konstruktion är *stor kapacitet baby ryggsäckden perfekta lösningen för att resa med ditt barn.

Fri frakt från 449kr
  • Returnera dina varor enkelt inom 30 dagar
  • behöver du hjälp? Kontakta oss
  • Kundservice 5/7 dagar
100 % säker betalning

Sizes chart

  • 39 x 14 x 29 cm

För att hålla allt svalt eller varmt!

Lägg alla saker som ditt barn behöver för sina utflykter i den här Stor kapacitet skötväska ryggsäck. Maten hålls sval eller varm tack vare aluminiumisoleringen.
Stor kapacitet skötväska ryggsäck är ett viktigt tillbehör för föräldrar som vill resa säkert och bekvämt med sitt barn. Väskan är tillverkad av robusta och hållbara material och är utformad för att ge optimalt skydd för ditt barn och hans tillhörigheter.

Utmärkt organisation

Stor kapacitet skötväska ryggsäck är ett viktigt tillbehör för föräldrar som vill resa med sitt barn.

Väskan är utformad för att erbjuda stor kapacitet och organisation. Den har ett rymligt huvudfack, en expanderbar framficka och flera inner- och ytterfickor för att förvara alla tillbehör som du behöver för ditt barn.

Den vadderade, justerbara remmen ger maximal komfort och stöd för rygg och axlar, och axelremmarna är avtagbara och kan bäras på axeln eller i handen.

Frågor & Svar

Våra leveranstider:

När vi har validerat din beställning, så bearbetar vi den inom 24 timmar, packar den inom 7 dagar och levererar den inom 5 dagar. Våra paket brukar komma fram inom 8 arbetsdagar, men den maximala leveranstiden är 15 arbetsdagar till vilken del av världen som helst.

Du kommer att få e-postmeddelanden för att kunna hålla koll på var ditt paket är och följa det med lugn och ro.

Hela tillverkningscykeln för våra väskor övervakas ständigt av yrkesmännen i vår verkstad för att garantera högsta möjliga kvalitet.

Vi utför kvalitetskontroller mycket ofta för att garantera dig den bästa upplevelsen.

Det är mycket enkelt. Du har 14 arbetsdagar på dig att begära ett utbyte genom att kontakta oss på contact@ryggsackar.com.
Glöm inte att ange ditt ordernummer, ditt fullständiga namn och ett foto av den produkt du vill byta ut.
Vi återkommer till dig inom 24 timmar.

Vi har bara några timmar på oss att göra adressändringar. Om det finns ett fel i din leveransadress ska du kontakta oss via e-post och meddela oss den korrekta leveransadressen så snart som möjligt. En felaktig leveransadress kan leda till att leveransen görs till en annan plats än den önskade leveransadressen eller förhindra att leveransen görs. Vi kan inte hållas ansvariga i sådana fall.

Fri frakt

Fri frakt från 690kr

säker betalning

PayPal / MasterCard / Visa

enkel retur

Returnera dina varor enkelt inom 14 dagar

Behöver du hjälp?

Svaren hittar du här.

Informations complémentaires

Vikt

830g

Material

Nylon

Kapacitet

< 20 L