Ryggsäck dam av syntetisk fårskinnspäls

348,00 kr

Den här ryggsäcken är den perfekta lösningen för alla som vill ha ett praktiskt och trendigt sätt att bära sina tillhörigheter. Den här ryggsäcken är tillverkad av syntetisk fårskinnspäls och är både praktisk och snygg. Med sin fashionabla design är den perfekt för att hålla dina tillhörigheter säkra.

De vadderade och justerbara axelremmarna garanterar en bekväm och säker passform, medan bröstremmen kan justeras för extra stöd. Dessutom finns de i en mängd olika ljusa färger och mönster för att passa din personliga stil.

Fri frakt från 449kr
  • Returnera dina varor enkelt inom 30 dagar
  • behöver du hjälp? Kontakta oss
  • Kundservice 5/7 dagar
100 % säker betalning

Sizes chart

  • 18 x 21 x 11 cm

i syntetisk fårskinnspäls

Ryggsäck dam syntetiskt fårskinnspäls är den perfekta följeslagaren för alla fashionabla kvinnor som är på språng. Det mjuka, varma tyget och den praktiska designen gör den till ett utmärkt val för vardagsbruk. Och med sin snygga design kommer du garanterat att vända huvudet till var du än går.
Ryggsäck syntetiskt fårskinnspäls är ett måste för alla som älskar att resa och ge sig ut på äventyr. Dessa ryggsäckar är utformade för maximal komfort och bekvämlighet.

Perfekt för utomhusäventyr

Ryggsäck fårskinnspäls är perfekta för äventyr utomhus.

De är utformade för att vara både bekväma och praktiska och är tillverkade av mjuk, slitstark fleece som är lätt att rengöra och underhålla. De erbjuder gott om förvaringskapacitet och har flera fickor så att du kan förvara dina tillhörigheter säkert och utan ansträngning.

De finns i en mängd olika färger och mönster för att passa din personliga stil. När du ger dig ut på äventyr, ta med dig en ryggsäck för att få en bekväm och problemfri resa.

Frågor & Svar

Våra leveranstider:

När vi har validerat din beställning, så bearbetar vi den inom 24 timmar, packar den inom 7 dagar och levererar den inom 5 dagar. Våra paket brukar komma fram inom 8 arbetsdagar, men den maximala leveranstiden är 15 arbetsdagar till vilken del av världen som helst.

Du kommer att få e-postmeddelanden för att kunna hålla koll på var ditt paket är och följa det med lugn och ro.

Hela tillverkningscykeln för våra väskor övervakas ständigt av yrkesmännen i vår verkstad för att garantera högsta möjliga kvalitet.

Vi utför kvalitetskontroller mycket ofta för att garantera dig den bästa upplevelsen.

Det är mycket enkelt. Du har 14 arbetsdagar på dig att begära ett utbyte genom att kontakta oss på contact@ryggsackar.com.
Glöm inte att ange ditt ordernummer, ditt fullständiga namn och ett foto av den produkt du vill byta ut.
Vi återkommer till dig inom 24 timmar.

Vi har bara några timmar på oss att göra adressändringar. Om det finns ett fel i din leveransadress ska du kontakta oss via e-post och meddela oss den korrekta leveransadressen så snart som möjligt. En felaktig leveransadress kan leda till att leveransen görs till en annan plats än den önskade leveransadressen eller förhindra att leveransen görs. Vi kan inte hållas ansvariga i sådana fall.

Fri frakt

Fri frakt från 690kr

säker betalning

PayPal / MasterCard / Visa

enkel retur

Returnera dina varor enkelt inom 14 dagar

Behöver du hjälp?

Svaren hittar du här.

Informations complémentaires

Material

Polyester