Vintage canvas ryggsäck

1008,00 kr1018,80 kr

Det här är en vacker ryggsäck i canvas! Den här snygga ryggsäcken är perfekt för att bära med sig allt du behöver, oavsett om du ska till skolan, jobbet eller resa. Dess snygga design och solida färger passar till alla kläder, medan dess rymliga interiör och hållbara konstruktion kommer att göra den till din favoritryggsäck i många år framöver.

Fri frakt från 449kr
  • Returnera dina varor enkelt inom 30 dagar
  • behöver du hjälp? Kontakta oss
  • Kundservice 5/7 dagar
100 % säker betalning

Sizes chart

  • 40x29x12cm

Ryggsäck med vackra berättelser

Vi strävar efter att berätta fantastiska historier och vår vintageväska i canvas var tänkt att göra just det. Vår ryggsäck är utformad för att följa med dig på alla dina resor, från en promenad i skogen till en helg i Paris, och har den perfekta storleken för dina framtida minnen!
Den här vintage canvasväskan är ett måste för alla älskare av retrostil. Den här väskan är tillverkad av högkvalitativa material och är utformad för att hålla länge och passa din livsstil. Dess slitstarka canvas är långlivad och erbjuder optimalt skydd mot elementen.

En tidlös modeaccessoar

Den här vintageväskan i canvas är en tidlös modeaccessoar som passar alla stilar. Den klassiska färgen och den enkla designen gör den lätt att matcha med din look.

Den här väskan är tillverkad av slitstarkt bomullstyg och är byggd för att hålla länge. Den justerbara axelremmen gör att du kan bära den på axeln eller i handen, beroende på vad du föredrar.

Den har också en robust dragkedja för ökad säkerhet och bekvämlighet.

Frågor & Svar

Våra leveranstider:

När vi har validerat din beställning, så bearbetar vi den inom 24 timmar, packar den inom 7 dagar och levererar den inom 5 dagar. Våra paket brukar komma fram inom 8 arbetsdagar, men den maximala leveranstiden är 15 arbetsdagar till vilken del av världen som helst.

Du kommer att få e-postmeddelanden för att kunna hålla koll på var ditt paket är och följa det med lugn och ro.

Hela tillverkningscykeln för våra väskor övervakas ständigt av yrkesmännen i vår verkstad för att garantera högsta möjliga kvalitet.

Vi utför kvalitetskontroller mycket ofta för att garantera dig den bästa upplevelsen.

Det är mycket enkelt. Du har 14 arbetsdagar på dig att begära ett utbyte genom att kontakta oss på contact@ryggsackar.com.
Glöm inte att ange ditt ordernummer, ditt fullständiga namn och ett foto av den produkt du vill byta ut.
Vi återkommer till dig inom 24 timmar.

Vi har bara några timmar på oss att göra adressändringar. Om det finns ett fel i din leveransadress ska du kontakta oss via e-post och meddela oss den korrekta leveransadressen så snart som möjligt. En felaktig leveransadress kan leda till att leveransen görs till en annan plats än den önskade leveransadressen eller förhindra att leveransen görs. Vi kan inte hållas ansvariga i sådana fall.

Fri frakt

Fri frakt från 690kr

säker betalning

PayPal / MasterCard / Visa

enkel retur

Returnera dina varor enkelt inom 14 dagar

Behöver du hjälp?

Svaren hittar du här.

Informations complémentaires

Material

Canvas, Polyester

Kapacitet

< 20 liter