Ryggsäck dator i konstläder för herr

1068,00 kr

Oavsett hur stor din bärbara dator är kan den rymmas i den här ryggsäcken med stor kapacitet. Den är tillverkad av konstläder och lovar elegans och hållbarhet. Den här bärbara väskan finns i två olika färger.

Huvudfacket är rymligt och rymmer upp till en bärbar dator på 15 tum. Det finns också flera inner- och ytterfickor för att organisera och förvara dina nycklar, telefon, pennor, dokument och andra småsaker. Dessutom har väskan en justerbar, vadderad rem för bekväm bärning.

Fri frakt från 449kr
  • Returnera dina varor enkelt inom 30 dagar
  • behöver du hjälp? Kontakta oss
  • Kundservice 5/7 dagar
100 % säker betalning

Sizes chart

  • 39 x 15 x 28 cm

En snygg ryggsäck

Den här ryggsäcken i konstläder ger dig en elegant och stilfull look. Bär den på ryggen eller som handväska, som du vill. Du kommer att uppskatta den komfort som erbjuds av dess två långa remmar.

Den ryggsäck dator i konstläder för män är ett nödvändigt tillbehör för alla användare av bärbara datorer. Den är utformad för att ge maximalt skydd för din bärbara dator och göra det möjligt för dig att enkelt bära runt på den.

Ett viktigt tillbehör

Ryggsäck dator i konstläder för herr är ett nödvändigt tillbehör för yrkesverksamma som behöver bära sin datorutrustning.

Den är utformad med robusta och motståndskraftiga material för att garantera optimalt skydd för din bärbara dator. Dess eleganta och moderna design passar in i alla stilar och smälter perfekt in i din inredning.

Dess stora kapacitet gör att du kan bära inte bara din dator, utan även alla dina dokument och andra viktiga tillbehör.

Den har många inre och yttre fickor för att organisera och förvara dina tillhörigheter.

Frågor & Svar

Våra leveranstider:

När vi har validerat din beställning, så bearbetar vi den inom 24 timmar, packar den inom 7 dagar och levererar den inom 5 dagar. Våra paket brukar komma fram inom 8 arbetsdagar, men den maximala leveranstiden är 15 arbetsdagar till vilken del av världen som helst.

Du kommer att få e-postmeddelanden för att kunna hålla koll på var ditt paket är och följa det med lugn och ro.

Hela tillverkningscykeln för våra väskor övervakas ständigt av yrkesmännen i vår verkstad för att garantera högsta möjliga kvalitet.

Vi utför kvalitetskontroller mycket ofta för att garantera dig den bästa upplevelsen.

Det är mycket enkelt. Du har 14 arbetsdagar på dig att begära ett utbyte genom att kontakta oss på contact@ryggsackar.com.
Glöm inte att ange ditt ordernummer, ditt fullständiga namn och ett foto av den produkt du vill byta ut.
Vi återkommer till dig inom 24 timmar.

Vi har bara några timmar på oss att göra adressändringar. Om det finns ett fel i din leveransadress ska du kontakta oss via e-post och meddela oss den korrekta leveransadressen så snart som möjligt. En felaktig leveransadress kan leda till att leveransen görs till en annan plats än den önskade leveransadressen eller förhindra att leveransen görs. Vi kan inte hållas ansvariga i sådana fall.

Fri frakt

Fri frakt från 690kr

säker betalning

PayPal / MasterCard / Visa

enkel retur

Returnera dina varor enkelt inom 14 dagar

Behöver du hjälp?

Svaren hittar du här.

Informations complémentaires

Material

Polyester

Kapacitet

< 20 liter