Elegant ryggsäck av tyg i vintagestil för herr

1498,80 kr

Den här elegant ryggsäck av tyg i vintagestil för herr är anmärkningsvärt elegant och har en stor lagringskapacitet! Perfekt för dina resor med flyg, tåg och andra transporter. Dess retro/urbana design möjliggör en mer avslappnad och alltid aktuell stil.

Remmarna är också utrustade med robusta metallklämmor för extra säkerhet. Ryggsäcken har en stor huvudficka med en robust dragkedja och flera sidofickor för förvaring av småsaker.

Fri frakt från 449kr
  • Returnera dina varor enkelt inom 30 dagar
  • behöver du hjälp? Kontakta oss
  • Kundservice 5/7 dagar
100 % säker betalning

Sizes chart

  • >31x14x38cm

Tillverkad av vattentätt tyg

Den här vintage-ryggsäcken för män är tillverkad av högkvalitativt vattentätt tyg och är perfekt för daglig användning, oavsett om du pendlar till jobbet eller utforskar naturen. Den stora väskan är tillräckligt rymlig för att bära alla dina nödvändigheter, medan de bekväma remmarna gör den lätt att bära på ryggen.
Elegant ryggsäck av tyg i vintagestil för herr är en tidlös och tidlös accessoar. Den här ryggsäcken är tillverkad av robust canvas och erbjuder utmärkt hållbarhet och väderbeständighet.

Tillverkad av starkt och slitstarkt tyg

Elegant ryggsäck av tyg i vintagestil för herr är den perfekta följeslagaren för vardagliga äventyr.

Den är tillverkad av tålig, hållbar canvas och har en justerbar, vadderad rem för bekväm bärning. De två ytterfickorna erbjuder gott om förvaring för dina viktigaste saker, medan den inre fickan med dragkedja skyddar dina värdesaker.

Det klassiska, tidlösa utseendet på herrarnas vintage ryggsäck i canvas kompletteras av subtila detaljer som metallöglor och dekorativa remmar. Oavsett om du ska på en kort resa eller en hektisk dag kommer den här vintage canvasryggsäcken för män att vara din bästa vän.

Frågor & Svar

Våra leveranstider:

När vi har validerat din beställning, så bearbetar vi den inom 24 timmar, packar den inom 7 dagar och levererar den inom 5 dagar. Våra paket brukar komma fram inom 8 arbetsdagar, men den maximala leveranstiden är 15 arbetsdagar till vilken del av världen som helst.

Du kommer att få e-postmeddelanden för att kunna hålla koll på var ditt paket är och följa det med lugn och ro.

Hela tillverkningscykeln för våra väskor övervakas ständigt av yrkesmännen i vår verkstad för att garantera högsta möjliga kvalitet.

Vi utför kvalitetskontroller mycket ofta för att garantera dig den bästa upplevelsen.

Det är mycket enkelt. Du har 14 arbetsdagar på dig att begära ett utbyte genom att kontakta oss på contact@ryggsackar.com.
Glöm inte att ange ditt ordernummer, ditt fullständiga namn och ett foto av den produkt du vill byta ut.
Vi återkommer till dig inom 24 timmar.

Vi har bara några timmar på oss att göra adressändringar. Om det finns ett fel i din leveransadress ska du kontakta oss via e-post och meddela oss den korrekta leveransadressen så snart som möjligt. En felaktig leveransadress kan leda till att leveransen görs till en annan plats än den önskade leveransadressen eller förhindra att leveransen görs. Vi kan inte hållas ansvariga i sådana fall.

Fri frakt

Fri frakt från 690kr

säker betalning

PayPal / MasterCard / Visa

enkel retur

Returnera dina varor enkelt inom 14 dagar

Behöver du hjälp?

Svaren hittar du här.

Informations complémentaires

Kapacitet

< 20 liter

Material

Tyg