Ryggsäck herr i form av en vattentät resväska

1498,80 kr

Den här vattentäta ryggsäcken för män är den perfekta följeslagaren för resenärer och arbetare på resande fot. Den är utformad med högkvalitativa material och erbjuder ett hållbart skydd mot fukt och väder. Framfickan är rymlig och välorganiserad för att rymma dina tillbehör och andra personliga föremål. De justerbara och vadderade axelremmarna garanterar optimal komfort och är utformade för enkel och bekväm transport. Den förstärkta botten skyddar din bärbara dator från stötar och repor. Dessutom har den här ryggsäcken ett bärhandtag och ett dragkedjesystem för optimal säkerhet. Du kommer att uppskatta dess robusthet och dess motståndskraft mot väder och vind.

Fri frakt från 449kr
  • Returnera dina varor enkelt inom 30 dagar
  • behöver du hjälp? Kontakta oss
  • Kundservice 5/7 dagar
100 % säker betalning

Sizes chart

  • 47 x 31 x 25 cm
man med grå tröja och svart ryggsäck i form av en resväska

Resa enkelt!

Den här vattentäta ryggsäcken för män är perfekt för resenärer och yrkesverksamma. Den robusta och slitstarka polyesterkonstruktionen ger optimalt skydd för din bärbara dator och dina tillbehör. Den har ett rymligt huvudfack med innerfickor för enkel, organiserad förvaring av din utrustning. Den förstärkta botten skyddar din bärbara dator från stötar och repor. Bärhandtaget och de justerbara vadderade axelremmarna ger bekväm och praktisk bärbarhet. Med sin vattentäta konstruktion skyddar den här resväskan för män din utrustning från element och stänk.

Ryggsäcken med stor kapacitet!

Den här vattentäta ryggsäcken för män är perfekt för resenärer som vill ha en praktisk och säker transportlösning. Den är tillverkad av slitstarkt material, är mycket väderbeständig och erbjuder fullt skydd mot regn, snö och UV-strålar. Den ergonomiska designen garanterar optimal komfort och justerbara vadderade remmar garanterar en perfekt passform. Den stora huvudfickan är utformad för att rymma en bärbar dator och har ett tjockt skumfoder för extra skydd. En rymlig framficka ger plats för tillbehör och viktiga dokument.

Frågor & Svar

Våra leveranstider:

När vi har validerat din beställning, så bearbetar vi den inom 24 timmar, packar den inom 7 dagar och levererar den inom 5 dagar. Våra paket brukar komma fram inom 8 arbetsdagar, men den maximala leveranstiden är 15 arbetsdagar till vilken del av världen som helst.

Du kommer att få e-postmeddelanden för att kunna hålla koll på var ditt paket är och följa det med lugn och ro.

Hela tillverkningscykeln för våra väskor övervakas ständigt av yrkesmännen i vår verkstad för att garantera högsta möjliga kvalitet.

Vi utför kvalitetskontroller mycket ofta för att garantera dig den bästa upplevelsen.

Det är mycket enkelt. Du har 14 arbetsdagar på dig att begära ett utbyte genom att kontakta oss på contact@ryggsackar.com.
Glöm inte att ange ditt ordernummer, ditt fullständiga namn och ett foto av den produkt du vill byta ut.
Vi återkommer till dig inom 24 timmar.

Vi har bara några timmar på oss att göra adressändringar. Om det finns ett fel i din leveransadress ska du kontakta oss via e-post och meddela oss den korrekta leveransadressen så snart som möjligt. En felaktig leveransadress kan leda till att leveransen görs till en annan plats än den önskade leveransadressen eller förhindra att leveransen görs. Vi kan inte hållas ansvariga i sådana fall.

Fri frakt

Fri frakt från 690kr

säker betalning

PayPal / MasterCard / Visa

enkel retur

Returnera dina varor enkelt inom 14 dagar

Behöver du hjälp?

Svaren hittar du här.

Informations complémentaires

Färg

Svart

Kapacitet

22 – 37 liter

Material

Polyester