Mycket stor backpacker ryggsäck

828,00 kr

Den här mycket stora vattentäta vandring ryggsäcken gör att du kan ta en promenad i alla väder och med alla dina saker på dig! Den finns i orange, svart, blått och mörkblått, vilket ger dig ett brett urval av färger för din största lycka. Allt du behöver göra är att njuta av den stora naturen!

Remmarna är också vadderade och justerbara för att passa din kroppstyp. Den har också flera fickor för att förvara dina tillhörigheter och sidoband för att fästa ytterligare föremål. Väskans botten är förstärkt för styrka och dragkedjan är väderbeständig. Den här extra stora vandring ryggsäcken är perfekt för långa vandringar och utomhusäventyr.

Fri frakt från 449kr
  • Returnera dina varor enkelt inom 30 dagar
  • behöver du hjälp? Kontakta oss
  • Kundservice 5/7 dagar
100 % säker betalning

Sizes chart

  • 80 x 36 x 25 cm

En mycket stor kapacitet

Med den här väskan med 90 L kapacitet behöver du inte kompromissa om vad du ska ta med dig på resan! Kläder, campingutrustning, mat, personliga tillhörigheter, du har allt du behöver med dig!
Den här extra stora vandring ryggsäcken är den perfekta följeslagaren för alla dina resor och utflykter. Den är tillverkad av högkvalitativa material och är utformad för att hålla länge och erbjuda optimalt skydd mot elementen.

Utformad för maximal komfort och bekvämlighet!

Den här extra stora vandring ryggsäcken är utformad för att ge maximal komfort och bekvämlighet under dina äventyr utomhus.

Den är tillverkad av starka och hållbara material och har ett justerbart bandsystem för enkel och ergonomisk bärning. Den har också en justerbar bröst- och höftrem för bättre stöd och optimal viktfördelning.

Väskan har gott om inre och yttre fickor för att förvara dina tillhörigheter, samt ett vadderat fack för din bärbara dator. Dess vattentäta överdrag och andningsbara nätfoder skyddar dig från elementen och hårda väderförhållanden. Slutligen gör dess moderna design och ljusa färger den till en praktisk och trendig accessoar.

Frågor & Svar

Våra leveranstider:

När vi har validerat din beställning, så bearbetar vi den inom 24 timmar, packar den inom 7 dagar och levererar den inom 5 dagar. Våra paket brukar komma fram inom 8 arbetsdagar, men den maximala leveranstiden är 15 arbetsdagar till vilken del av världen som helst.

Du kommer att få e-postmeddelanden för att kunna hålla koll på var ditt paket är och följa det med lugn och ro.

Hela tillverkningscykeln för våra väskor övervakas ständigt av yrkesmännen i vår verkstad för att garantera högsta möjliga kvalitet.

Vi utför kvalitetskontroller mycket ofta för att garantera dig den bästa upplevelsen.

Det är mycket enkelt. Du har 14 arbetsdagar på dig att begära ett utbyte genom att kontakta oss på contact@ryggsackar.com.
Glöm inte att ange ditt ordernummer, ditt fullständiga namn och ett foto av den produkt du vill byta ut.
Vi återkommer till dig inom 24 timmar.

Vi har bara några timmar på oss att göra adressändringar. Om det finns ett fel i din leveransadress ska du kontakta oss via e-post och meddela oss den korrekta leveransadressen så snart som möjligt. En felaktig leveransadress kan leda till att leveransen görs till en annan plats än den önskade leveransadressen eller förhindra att leveransen görs. Vi kan inte hållas ansvariga i sådana fall.

Fri frakt

Fri frakt från 690kr

säker betalning

PayPal / MasterCard / Visa

enkel retur

Returnera dina varor enkelt inom 14 dagar

Behöver du hjälp?

Svaren hittar du här.

Informations complémentaires

Material

Nylon