Backpacker ryggsäck med stor kapacitet

2028,00 kr

Med en maximal kapacitet på 85 liter har vår backpacker ryggsäck med stor kapacitet utformats för att skona din rygg från svåra smärtor. Så du kan fylla din väska till brädden utan att vara rädd för att bryta ryggen!

Backpacker ryggsäck med stor kapacitet är en idealisk produkt för äventyrare och vandrare som vill bära sina tillhörigheter på ett praktiskt och säkert sätt.

Den här väskan är tillverkad av slitstarkt Oxford-tyg och erbjuder riklig förvaringskapacitet och specialdesignade fack för att organisera dina tillhörigheter. Den har ett robust dragkedjesystem för att hålla dina tillhörigheter säkra och en justerbar axelrem för bekväm bärning.

Fri frakt från 449kr
  • Returnera dina varor enkelt inom 30 dagar
  • behöver du hjälp? Kontakta oss
  • Kundservice 5/7 dagar
100 % säker betalning

Sizes chart

  • 38 x 25 x 85 cm

Den nya resväskan

Det måste finnas en anledning till att fler och fler människor använder våra stora vandringsryggsäckar som väska för alla sina resor. Lätta, praktiska, väl optimerade och alltid på ryggen är våra ryggsäckar den idealiska följeslagaren för den mest äventyrlige!

Starkt och slitstarkt tyg

Backpacker ryggsäck med stor kapacitet är den perfekta följeslagaren för alla dina äventyr. Den är tillverkad av slitstarkt, slitstarkt tyg och har ett stort huvudfack med dragkedja som enkelt rymmer skrymmande föremål och olika tillbehör.

Den har också flera inre och yttre fickor för att förvara väsentligheter som kartor, mobiltelefoner och nycklar.

De justerbara och vadderade axelremmarna ger utmärkt komfort och är utformade för att passa din kroppstyp.

Frågor & Svar

Våra leveranstider:

När vi har validerat din beställning, så bearbetar vi den inom 24 timmar, packar den inom 7 dagar och levererar den inom 5 dagar. Våra paket brukar komma fram inom 8 arbetsdagar, men den maximala leveranstiden är 15 arbetsdagar till vilken del av världen som helst.

Du kommer att få e-postmeddelanden för att kunna hålla koll på var ditt paket är och följa det med lugn och ro.

Hela tillverkningscykeln för våra väskor övervakas ständigt av yrkesmännen i vår verkstad för att garantera högsta möjliga kvalitet.

Vi utför kvalitetskontroller mycket ofta för att garantera dig den bästa upplevelsen.

Det är mycket enkelt. Du har 14 arbetsdagar på dig att begära ett utbyte genom att kontakta oss på contact@ryggsackar.com.
Glöm inte att ange ditt ordernummer, ditt fullständiga namn och ett foto av den produkt du vill byta ut.
Vi återkommer till dig inom 24 timmar.

Vi har bara några timmar på oss att göra adressändringar. Om det finns ett fel i din leveransadress ska du kontakta oss via e-post och meddela oss den korrekta leveransadressen så snart som möjligt. En felaktig leveransadress kan leda till att leveransen görs till en annan plats än den önskade leveransadressen eller förhindra att leveransen görs. Vi kan inte hållas ansvariga i sådana fall.

Fri frakt

Fri frakt från 690kr

säker betalning

PayPal / MasterCard / Visa

enkel retur

Returnera dina varor enkelt inom 14 dagar

Behöver du hjälp?

Svaren hittar du här.

Informations complémentaires

Vikt

1.90 kg

Material

Nylon

Kapacitet

> 80 Liter