Preppy student ryggsäck för dam

708,00 kr

Är du ett fan av en preppy look? Då är den här preppy studentryggsäcken något för dig! En svart ryggsäck med en klassisk och retro stil som ger dig en nykter och snygg look. Du kommer att tycka att den är rolig att bära varje dag till skolan eller för en enkel promenad.

Det finns även ett handtag på toppen för att du enkelt ska kunna bära den. Ryggsäcken har flera fickor och fack, så att du enkelt kan förvara dina saker och hitta dem snabbt. Den preppy studentryggsäcken är perfekt för att bära dina böcker, din bärbara dator och andra skolmaterial.

Fri frakt från 449kr
  • Returnera dina varor enkelt inom 30 dagar
  • behöver du hjälp? Kontakta oss
  • Kundservice 5/7 dagar
100 % säker betalning

Sizes chart

  • >43x31x12cm

En ryggsäck med flera fickor

Bär med dig allt du behöver med den här snygga ryggsäcken. Den har stor kapacitet och flera fickor, och är rymlig och utrustad för att bära alla dina dagliga förnödenheter och behov.
Den preppy studentryggsäcken är ett måste för alla studenter som vill vara moderiktiga och välorganiserade. Den är tillverkad av slitstarkt och väderbeständigt tyg, vilket gör den perfekt för daglig användning.

Elegant och tidlös stil

Den snygga studentryggsäcken är den perfekta följeslagaren för alla studenter. Den är utformad med ett stilfullt och tidlöst utseende som passar till alla looks.

Den robusta och hållbara konstruktionen är tillverkad av vatten- och smutsavvisande tyg, vilket gör den till den perfekta ryggsäcken för långa dagar av studier.

De rymliga innerfickorna erbjuder gott om plats för böcker, bärbara datorer, mappar och andra skolmaterial.

Frågor & Svar

Våra leveranstider:

När vi har validerat din beställning, så bearbetar vi den inom 24 timmar, packar den inom 7 dagar och levererar den inom 5 dagar. Våra paket brukar komma fram inom 8 arbetsdagar, men den maximala leveranstiden är 15 arbetsdagar till vilken del av världen som helst.

Du kommer att få e-postmeddelanden för att kunna hålla koll på var ditt paket är och följa det med lugn och ro.

Hela tillverkningscykeln för våra väskor övervakas ständigt av yrkesmännen i vår verkstad för att garantera högsta möjliga kvalitet.

Vi utför kvalitetskontroller mycket ofta för att garantera dig den bästa upplevelsen.

Det är mycket enkelt. Du har 14 arbetsdagar på dig att begära ett utbyte genom att kontakta oss på contact@ryggsackar.com.
Glöm inte att ange ditt ordernummer, ditt fullständiga namn och ett foto av den produkt du vill byta ut.
Vi återkommer till dig inom 24 timmar.

Vi har bara några timmar på oss att göra adressändringar. Om det finns ett fel i din leveransadress ska du kontakta oss via e-post och meddela oss den korrekta leveransadressen så snart som möjligt. En felaktig leveransadress kan leda till att leveransen görs till en annan plats än den önskade leveransadressen eller förhindra att leveransen görs. Vi kan inte hållas ansvariga i sådana fall.

Fri frakt

Fri frakt från 690kr

säker betalning

PayPal / MasterCard / Visa

enkel retur

Returnera dina varor enkelt inom 14 dagar

Behöver du hjälp?

Svaren hittar du här.

Informations complémentaires

Material

Polyester, Duk

Kapacitet

< 20 liter

Färg

Svart