Ryggsäck dam i enfärgad corduroy

658,80 kr

En enfärgad ryggsäck för dam med en ren och enkel design. Bär den här ryggsäcken i korduroy för att ge din look en touch av elegans. Du kommer att älska mjukheten och värmen i den här trendiga ryggsäcken på vintern. Välj den färg som passar dig och bär dina saker med stil till skolan eller kontoret.

Du kan enkelt bära den här ryggsäcken överallt där du går. Den silverfärgade metallfinishen ger den här ryggsäcken en extra touch av elegans. Den robusta och smidiga dragkedjan garanterar optimal säkerhet för dina tillhörigheter.

Fri frakt från 449kr
  • Returnera dina varor enkelt inom 30 dagar
  • behöver du hjälp? Kontakta oss
  • Kundservice 5/7 dagar
100 % säker betalning

Sizes chart

  • 36 x 27 x 11 cm

En praktisk ryggsäck

Den här ryggsäck dam i enfärgad corduroy for damkombinerar elegans och praktiska egenskaper. Ultralätt och utrustad med tjocka axelremmar kommer den inte att orsaka trötthet eller obehag. Väskan har också ett stort fack och ett särskilt fack för bärbar dator. Den kommer att hjälpa dig att bära dina dagliga nödvändigheter.
Denna ryggsäck för kvinnor är en praktisk och trendig modeaccessoar. Den är tillverkad av mjuk och slitstark corduroy och ger en touch av sofistikering och stil till din look. Den eleganta, moderna designen kommer att komplettera även den mest avslappnade klädseln.

Perfekt för alla dina äventyr

Den här ryggsäck dam i enfärgad corduroy är den perfekta följeslagaren för alla dina äventyr. Den tidlösa designen och den diskreta färgen kommer att komplettera varje look.

Den här ryggsäcken är tillverkad av högkvalitativa material och är robust och hållbar. Den har ett vadderat fack för din bärbara dator och en framficka med dragkedja för dina viktigaste saker.

Den justerbara remmen och de vadderade axelremmarna garanterar optimal komfort.

Frågor & Svar

Våra leveranstider:

När vi har validerat din beställning, så bearbetar vi den inom 24 timmar, packar den inom 7 dagar och levererar den inom 5 dagar. Våra paket brukar komma fram inom 8 arbetsdagar, men den maximala leveranstiden är 15 arbetsdagar till vilken del av världen som helst.

Du kommer att få e-postmeddelanden för att kunna hålla koll på var ditt paket är och följa det med lugn och ro.

Hela tillverkningscykeln för våra väskor övervakas ständigt av yrkesmännen i vår verkstad för att garantera högsta möjliga kvalitet.

Vi utför kvalitetskontroller mycket ofta för att garantera dig den bästa upplevelsen.

Det är mycket enkelt. Du har 14 arbetsdagar på dig att begära ett utbyte genom att kontakta oss på contact@ryggsackar.com.
Glöm inte att ange ditt ordernummer, ditt fullständiga namn och ett foto av den produkt du vill byta ut.
Vi återkommer till dig inom 24 timmar.

Vi har bara några timmar på oss att göra adressändringar. Om det finns ett fel i din leveransadress ska du kontakta oss via e-post och meddela oss den korrekta leveransadressen så snart som möjligt. En felaktig leveransadress kan leda till att leveransen görs till en annan plats än den önskade leveransadressen eller förhindra att leveransen görs. Vi kan inte hållas ansvariga i sådana fall.

Fri frakt

Fri frakt från 690kr

säker betalning

PayPal / MasterCard / Visa

enkel retur

Returnera dina varor enkelt inom 14 dagar

Behöver du hjälp?

Svaren hittar du här.

Informations complémentaires

Material

Polyester, Sammet

Kapacitet

< 20 liter